Petak, 29. rujna 2023.

Advent u Podravkinim ugostiteljskim objektima

Za nezaboravan doživljaj uspostavljena je i posebna linija Lino božićnog vlakića koji u dane održavanja Adventa u Štaglju prevozi zainteresirane iz centra Koprivnice do PRC-a.

- Advertisement -

Ovog prosinca Podravkini ugostiteljski objekti Pivnica Kraluš i Štagelj nude čaroliju blagdana i uživanje u okusima adventa.

Uz to, za nezaboravan doživljaj uspostavljena je i posebna linija Lino božićnog vlakića koji u dane održavanja Adventa u Štaglju prevozi zainteresirane iz centra Koprivnice do PRC-a.

Advent u Štaglju

- Advertisement -

U prigodno uređenom vanjskom ambijentu Podravkinog rekreacijskog centra održat će se Advent u Štaglju. Prvog vikenda, 4. i 5. prosinca održava se od 16 do 23 sata, a u tom razdoblju moguće je konzumirati posebnu adventsku ponudu jela i to, podravski burger, adventsku grill kobasicu, adventsku kranjsku kobasicu, germknedle s Lino Ladom i umakom od vanilije te fritule s Lino Ladom.

Osim jela, tu je i prigodna ponuda pića: točeno pivo, kuhano vino, voćne rakije i likeri, čajevi i sokovi.

Advent u Štaglju održavat će se od 16 do 23 sata 4. – 5. prosinca, 9. – 12. prosinca te 16. – 19. prosinca. U te dane vozit će i Lino božićni vlakić, svakih sat vremena iz centra ispred Pivnice Kraluš prema PRC-u od 17 do 21 sat te nazad, od PRC-a do Pivnice Kraluš.

U sklopu Adventa u Štaglju pripremljene su i Lino igraonice koje će biti 4., 10., 11., 17. i 18. prosinca od 18 do 20 sati u prigodno uređenom Lino kutku. U dane održavanja Adventa u Štaglju, restoran Štagelj radi prema uobičajenom radnom vremenu.

Adventska ponuda jela u Štaglju

- Advertisement -

Advent u Pivnici Kraluš

Posebnu adventsku ponudu od 3. prosinca ima i Pivnica Kraluš. Prigodni specijaliteti kao što su pohani svinjski kotlet s hrenom i snježnim krumpirom, božićni ramstek u povrtnom umaku sa zlatnim kroketima, marinirana piletina u pecivu, štrukli s orasima i jabukom te germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije zadovoljit će i one najzahtjevnije.

A uz tople napitke – kavu, cappuccino, vruću čokoladu, kakao, čaj, kuhano vino ili Somersby punch, dobiva se gratis božićni kolačić.

Adventska ponuda jela u pivnici Kraluš

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti