Subota, 16. listopada 2021.

Aktivan prijelazni rok: evo tko je sve došao u Podravec iz Torčeca, a tko je napustio klub

Nakon šest tjedana priprema, svoju prvu prvenstvenu utakmicu odigrat će u nedjelju na teškom gostovanju kod Rudara u Glogovcu

Preporučujemo

Nogometaši Podravca iz Torčeca ambiciozno ulaze u novu sezonu Druge ŽNL koprivničko-križevačke.

Nakon šest tjedana priprema, svoju prvu prvenstvenu utakmicu odigrat će u nedjelju (17 sati) na teškom gostovanju kod Rudara u Glogovcu.

Što se tiče uprave kluba i trenera Marija Fonjaka nije bilo promjena, ali ih je zato bilo u igračkom kadru.

Stara ekipa manje-više ostala je u klubu, od standardnih igrača imali su dva odlaska (Alen Šimunić i David Kovač), a Goran Jagić i Borivoj Kovač također su otišli iz Podravca, ali zbog epidemije koronavirusa oni nisu ni igrali nakon što su došli u zimi u klub iz Torčeca.

S druge strane, u Podravec su stigli veznjak i bivši kapetan Tehnike Koprivnice Zoran Matijaković, napadači Ivan Azenić (Podravac Virje) i Senad Sobota (Panonija Peteranec), stoper Jurica Ivanušić i vratar Kristijan Cingulin te bočni igrači David Komes i Leon Lončarek (svi iz Bratstva Kunovec).

Podravec je u pripremama odigrao utakmice protiv Sokola Sokolovac, Viktorije Vojakovac, Mladosti Molve, bio je i na memorijalnom turniru u Herešinu, igrao je i protiv Mladosti Sigetec, a nastupio je i na noćnom turniru u Kunovcu.

– Pripremni dio, treninzi i utakmice odrađene su s manjim problemima zbog odlaska igrača na more i imali smo tri lakše povrede. Ni jednu utakmicu nismo zbog toga odigrali u punom sastavu, ali sad sve dolazi na svoje i planiramo u prvenstvo ući kompletni, zadovoljni s kvalitetom novih pojačanja koja su pristigla te brojem igrača s kojim raspolažemo i nadamo se da ćemo uspjeti u borbi za sam vrh tablice – ističe Dejan Šomoci, član uprave Podravca iz Torčeca.

Najnovije objave