Četvrtak, 18. travnja 2024.

Andrea Šimara još tri godine u Podravki Vegeti

Hitra igračica s lijevoga krila potpisala je novi ugovor na tri godine te će Podravkin dres nositi sve do ljeta 2027. godine

- Oglas -

U reprezentativnom tjednu Podravka Vegeta je bez utakmica, no aktivnosti u klubu nisu stale. Počele su objave produljenja ugovora, a u srijedu je na red došla Andrea Šimara.

Hitra igračica s lijevoga krila potpisala je novi ugovor na tri godine te će Podravkin dres nositi sve do ljeta 2027. godine.

Andrea je jedna od najboljih strijelkinja domaćeg prvenstva s 89 pogodaka u ovoj sezoni i postotkom šuta od 87 %. U prošloj i aktualnoj sezoni Europske lige postigla je 42 pogotka.

- Oglas -

– Prošle su dvije godine i zadovoljna sam. U sljedeće tri godine očekujem da će biti još bolje. Vrlo sam sretna što nastavljamo suradnju, a posebno zato što će se nastaviti i sljedeće tri sezone. Svaka sezona će vjerujem biti sve bolja i bolja. Ovdje mi je lijepo, uklopila sam se, odličan je klub i grad. Atmosfera je odlična i dolaze nam bitne utakmice te vjerujem da imamo šanse da napavimo još neko iznenađenje – rekla je Andrea Šimara.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti