Četvrtak, 18. travnja 2024.

VIDEO IZ ZRAKA Pogledajte kako napreduju radovi na dionici brze ceste Križevci – Kloštar Vojakovački

Kako je prilikom posljednjeg posjeta Koprivnici rekao predsjednik Vlade Andrej Plenković, i ostalih 24,5 kilometara, koliko ostaje do Koprivnice, također će biti realizirano, kazao je Darko Sobota (HDZ)

- Oglas -

Dionica brze ceste Križevci – Kloštar Vojakovački duga 7,5 kilometara u punoj je gradnji, a izvođač radova, tvrtka Kamgrad, koristi relativno blagu zimu za obavljanje radova bez prekida.

Brza cesta u čitavoj duljini od Križevaca do Koprivnice će biti realizirana do 2030. godine, obećali su investitori, Hrvatske ceste, a pod pretpostavkom da svi problemi vezani za dokumentaciju i potrebne dozvole budu riješeni planiranim tempom.

Sve to stoji u opisu video priloga kojeg je objavio na YouTubeu Dragutin Samobor.

- Oglas -

O ovoj temi oglasio se na Facebooku i Darko Sobota, saborski zastupnik, načelnik Općine Kalinovac i predsjednik koprivničko-križevačkog HDZ-a.

“Napreduju radovi na brzoj cesti od Križevaca prema Kloštru Vojakovačkom. Kako je prilikom posljednjeg posjeta Koprivnici rekao predsjednik Vlade Andrej Plenković, i ostalih 24,5 kilometara, koliko ostaje do Koprivnice, također će biti realizirano”, kazao je Sobota.

Plenković: ‘Živimo u desetljeću u kojem će se izgraditi brza cesta Križevci – Kloštar Vojakovački – Koprivnica’

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti