Subota, 2. prosinca 2023.

Antonia Tucaković najavila borbenost, želju i motivaciju uoči derbija s Lokomotivom, Obrvan tvrdi da nema favorita

Derbi Podravke i Lokomotive na rasporedu je u nedjelju, 1. listopada s početkom u 17 sati u Školskoj sportskoj dvorani 'Josip Samaržija - Bepo'

- Advertisement -

Uoči derbija Podravke Vegete i Lokomotive, u Koprivnici je u četvrtak održana konferencija za novinare.

Svoja su očekivanja uoči najvažnije utakmice u prvenstvu iznijeli trener Ivica Obrvan, vanjska igračica Tina Barišić te vratarka Antonia Tucaković.

– Bit će ovo dosta važna utakmica za obje ekipe, koja još uvijek ne odlučuje o ničemu. Lokomotiva je aktualni prvak Hrvatske dvije godine zaredom i stoga ne možemo reći da u ovoj utakmici itko ima ulogu favorita. Ono što je neka naša prednost je što igramo kod kuće, pred našom publikom. Nastojat ćemo to iskoristiti za dobru motivaciju i borbenost. Analizirat ćemo suparnika i vjerujem da ćemo svi skupa, na čelu s igračicama, biti u pravom izdanju, da ćemo zabilježiti pobjedu koja nas zanima i da s puno samopouzdanja dočekamo nastavak prvenstva – rekao je Ivica Obrvan.

- Advertisement -

Tina Barišić je dodala:

– Stvarno se dobro pripremamo, i s video analizom i s treninzima. Nema tu puno nepoznanica, poznajemo Lokomotivu, kao i one nas. Bit će to pravi derbi u kojem nam se pruža prilika da se odvojimo na četiri boda, s obzirom na to da su one već izgubile u Osijeku.

Vratarka Antonia Tucaković ističe kako je atmosfera u ekipi dobra, slaže se da je Podravka favorit, ali podsjeća kako se nikoga ne smije podcijeniti.

– Što se tiče nas vratarki, pripremamo se za svaku igračicu posebno, a dosta cura već znamo od ranije, igrale smo s njima već dosta puta. Svakako će to biti velik dvoboj, a s naše strane možemo očekivati brobenost, želju i motivaciju. Nadam se da ćemo našom igrom ispuniti i opravdati očekivanja – poručila je Tucaković.

Derbi Podravke i Lokomotive na rasporedu je u nedjelju, 1. listopada s početkom u 17 sati u Školskoj sportskoj dvorani ‘Josip Samaržija – Bepo’. Ulaz je besplatan, a svi koji ne mogu doći imat će priliku pogledati prijenos na Sportskoj televiziji.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti