Nedjelja, 25. veljače 2024.

Arbër Hoxha odlazi iz Slavena Belupa za dva milijuna eura?

U dosadašnjem dijelu prvenstva kosovski krilni napadač s albanskom putovnicom postigao je tri pogotka i upisao tri asistencije

- Oglas -

Nije tajna da je Arbër Hoxha najbolji igrač Slavena Belupa i veliki adut koprivničkoga kluba za unosni izlazni transfer.

U dosadašnjem dijelu prvenstva kosovski krilni napadač s albanskom putovnicom postigao je tri pogotka i upisao tri asistencije.

”Hoxha je protiv Lokomotive odigrao odličnu utakmicu i to u važnom trenutku na njega i klub. Na tribinama su ga gledali predstavnici Udinesea, Ferencvarosa, Lugana i Chicaga. I svi su tribine napustili iznimno zadovoljni. Pitanje je samo tko će od njih prvi poslati ponudu. Navodno su Mađari ti koji su najkonkretniji, sviđa im se Hoxhina igra, a posebno karakter, kao i činjenica da Hoxha nije od onih krila koji zaboravljaju obrambene zadatke. Dapače, nema šansi da u svakoj situaciji ne isprati suparničkog beka”, pišu Sportske novosti.

- Oglas -

U tekstu se dalje navodi kako je za Hoxhu jako zainteresiran i zagrebački Dinamo, a u Slavenu od transfera koji će se vrlo vjerojatno realizirati u zimskom prijelaznom roku očekuju dva milijuna eura.

Cijeli članak možete pročitati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti