Petak, 24. rujna 2021.

Bahra se vraća, još jača, fanovi u deliriju: ‘Kakva Maja, kakav Bloom, ovo se čekalo’

Istina je da je danas 1. travnja, dan kada se zbijaju neslane šale, a šalimo li se mi - ili ipak ne, provjerite uskoro u 13. sezoni emisije 'Ljubav je na selu', donosi RTL

Preporučujemo

‘Ljubav je na selu’ u svojih je 12 sezona postala jedna od najpopularnijih emisija u kojoj gledatelji upoznaju zanimljive osobe i prate njihov put do pronalaska srodne duše.

Brojni farmeri i kandidati postali su svojevrsne zvijezde nakon pojavljivanja u ‘Ljubav je na selu’ i dugo će ostati upamćeni zbog svog smisla za humor, jednostavnosti, skromnosti, velikog srca ili nečeg petog, a među njima je i Bahra Zahirović, koja je osvojila srca gledatelja svime od navedenog, piše RTL.

Simpatična Bahra, koja nas je nasmijavala svojim izrazima, postala je prava legenda pa će mnoge razveseliti vijest da Bahra dolazi i u 13. sezonu ‘Ljubav je na selu’!

Istina je da je danas 1. travnja, dan kada se zbijaju neslane šale, a šalimo li se mi – ili ipak ne, provjerite uskoro u 13. sezoni emisije ‘Ljubav je na selu’, donosi RTL.

Bahrini fanovi nadaju se da to nije prvoaprilska šala, a sudeći prema videu koji je objavljen na Facebook stranici ‘Ljubav je na selu’, u kojem se ona pojavljuje, za vjerovati je da će stvarno ponovno tražiti svoju srodnu dušu.

Ovo je samo dio njezinih fanova nakon što su saznali za ovu vijest.

  • Ma jooooj bolje nju gledati nego bilo kojeg političara. Bahru za predsjednicu
  • S pozicije vlastitog mišljenja, mislim da će biti ovo jako dobro i kvalitetno
  • Po mojoj viziji i govoru tijela, mislim da će ova sezona biti top
  • Po mom nahođenju i viđenju moramo gledati ponovooo
  • Kakva Maja, kakav Bloom. Ovo se čekalo

Najnovije objave