Subota, 28. svibnja 2022.

Bibliobus od utorka ponovno kreće u obilazak stajališta prema redovnom rasporedu

Svi korisnici bibliobusa moraju u skladu s navedenim uputama HZJZ-a tijekom posjeta obavezno nositi zaštitne maske za lice

Preporučujemo

Od utorka, 1. rujna, bibliobus ponovno kreće u obilazak stajališta prema redovnom rasporedu koji je dostupan na poveznici.

Mole se svi korisnici da se zbog svoje i sigurnosti osoblja bibliobusa prilikom dolaska pridržavaju uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo vezanih uz održavanje socijalne distance, korištenja dezinfekcijskih sredstava, zaštitnih maski i drugih sredstava zaštite.

Prema uputi nacionalnog Stožera civilne zaštite, od 16. srpnja, obavezno je nošenje maski za lice i medicinskih maski za zaposlenike trgovačkih društava, ustanova i institucija koje rade sa strankama, ali i stranke koje tamo dolaze.

Mole se korisnici da u skladu s navedenim uputama, tijekom posjeta bibliobusu obavezno nose maske, osobe imaju izuzeće od obaveznog nošenja maske više mogu pročitati na poveznici.

U Sokolovcu je došlo do izmjene u vremenu dolaska na stajalište. Bibliobus u Sokolovac i dalje dolazi svaki drugi petak (prvi put u petak, 4. rujna), no od 1. rujna bibliobus će stajati ispred vrtića od 10 do 11 sati, a ispred škole od 11 do 12 sati.

- Advertisement -

Najnovije objave