Utorak, 6. lipnja 2023.

Blagdansko iznenađenje za Žarka Dombaja, vjernog navijača RK Podravke

Žarko je svojom dobrotom već odavno postao dio Podravkine rukometne obitelji, a današnji ga je posjet klubu i fotografiranje s curama dirnuo do suza

Lijepa gesta koprivničkog rukometnog ponosa Podravke.

Naime, u prostorijama kluba pripremili su malo blagdansko iznenađenje za svog vjernog navijača Žarka Dombaja, koji više od 30 godina predano i vjerno navija za RK Podravku.

Vodi i Facebook stranicu koja okuplja i ostale ljubitelje kluba.

“Žarko je svojom dobrotom već odavno postao dio Podravkine rukometne obitelji, a današnji ga je posjet klubu i fotografiranje s curama dirnuo do suza. Uz smijeh i radost djevojke su mu se zahvalile zato što vjerno prati klub, a često svojim komentarima, koji su uvijek poticajni i afirmirajući, pokazuje koliko je njegova ljubav prema klubu velika”, stoji na službenim internetskim stranicama RK Podravke.

– Ja ću vam samo reći hvala, hvala i još jednom hvala. Jako ste me dirnuli i sretan sam zbog ovoga. Ne znam čime sam to zaslužio, ali sigurno će mi ostati u velikom sjećanju – rekao je Žarko i obećao kako će i dalje vjerno pratiti klub.

Dočekale su ga Korina Karlovčan, Elena Popović i Antonia Tucaković te ga razveselile znakom pažnje i potpisanom loptom koja će mu zasigurno biti lijepa uspomena s ovog malog blagdanskog druženja. Fotografiranju su se pridružile i Lea Franušić te Iryna Stelmakh.

“Nama je da zadovoljstvo da smo imali prilike ugostiti našeg vjernog navijača i vjerujemo kako ćemo u budućnosti imati još više mogućnosti za druženje s našim navijačima s obzirom na ograničenja zbog pandemije”, zaključili su iz RK Podravke.

Romana Mihalec, Žarko Dombaj i Miranda Tatari Šimunović
Romana Mihalec, Žarko Dombaj i Miranda Tatari Šimunović // Foto: RK Podravka
Žarko Dombaj u društvu Iryne Stelmakh
Žarko Dombaj u društvu Iryne Stelmakh // Foto: RK Podravka
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti