Utorak, 24. svibnja 2022.

Centar Svitanje započeo pružanje usluge poludnevnog boravka i u Đurđevcu, nabavljena su i dva nova vozila za terenski rad

Za malene korisnike usluge poludnevnog boravka osiguran je prijevoz od kuće do adrese na kojoj se pruža usluga i natrag, osigurani su jedan topli obrok i užina

Preporučujemo

Centar za pružanje usluga u zajednici Svitanje, osim u Koprivnici i Ludbregu, krajem prosinca 2021. godine zahvaljujući bespovratnim sredstvima iz ESF-a započeo je pružanje usluge poludnevnog boravka za djecu na još jednoj lokaciji, u Đurđevcu.

Socijalna usluga poludnevnog boravka namijenjena je djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a u prvim mjesecima iduće godine u planu je proširiti pružanje usluge poludnevnog boravka i za djecu s problemima u ponašanju.

Za malene korisnike usluge poludnevnog boravka osiguran je prijevoz od kuće do adrese na kojoj se pruža usluga i natrag, osigurani su jedan topli obrok i užina. Djeca će u poludnevnom boravku sudjelovati u raznim aktivnostima, u prostoru će učiti, igrati se, provoditi radionice.

S ciljem uspješnog povećanja dostupnosti usluga na širokom području, nabavljena su i dva nova vozila financirana iz Europskog socijalnog fonda koja će služiti kao podrška radu novom mobilnom timu prilikom pružanja socijalnih usluga savjetovanja i pomaganja, za prijevoz korisnika i slično, izvijestili su iz Centra Svitanje.

- Advertisement -

Najnovije objave