Subota, 18. svibnja 2024.

Četvrta liga: Cvetkovčani u Molvama, Kloštrani u Prugovcu dočekuju Virovce

Ovog vikenda na rasporedu su i utakmice 20. kola u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar - Koprivnica - Virovitica. U subotu se igra pet, a u nedjelju dva susreta

- Oglas -

Ovog vikenda na rasporedu su i utakmice 20. kola u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. U subotu se igra pet, a u nedjelju dva susreta.

Vodeći Tehničar iz Cvetkovca, nakon prolaska u polufinale Županijskog kupa napetim dvobojima s Močilama, gostuje kod molvarske Mladosti.

Graničar u Legradu dočekuje fenjeraša iz Čazme, a Ferdinandovac, koji je do polufinala Županijskog kupa stigao preko Tomislava iz Drnja, odlazi na teško gostovanje kod Bilogore u Grubišno Polje.

- Oglas -

Borac iz Imbriovca, nakon ispadanja u Županijskom kupu od križevačkog Radnika, gostuje kod Garića u Garešnici, a u subotu još igraju Sloga i Dinamo iz Predavca u Zdencima.

Sve subotnje utakmice na rasporedu su od 16.30 sati.

U nedjelju od 11 sati Bratstvo u Kunovcu dočekuje Slatinu, dok će od 16.30 sati Mladost iz Kloštra Podravskog ugostiti Podravac iz Virja. Ta će se utakmica igrati u Prugovcu zbog rekonstrukcije terena kloštranskog kluba.

Standings provided by Sofascore
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti