Petak, 25. lipnja 2021.

Coca-Cola Cup u Đurđevcu: mladi Picoki i Virovci pokazali najviše

Pobjednici ovog kvalifikacijskog turnira igrat će izlučni turnir 25. travnja na đurđevačkom stadionu s pobjednicima turnira s područja Križevaca i Koprivnice

Preporučujemo

U organizaciji Škole nogometa Graničara prošlog tjedna se u Đurđevcu održao kvalifikacijski turnir mladih nogometaša Coca-Cola Cup. Na turniru je nastupilo šest ekipa mladih nogometaša rođenih između 2003. i 2006. godine.

Uz četiri ekipe iz Škole nogometa Graničara, igrale su još ekipe iz Molvi i Virja. Nakon razigravanja po skupinama, u finalnoj utakmici najbolji su bili mladi nogometaši Graničara 4, koji su pobijedili svoje vršnjake iz Mladosti Molve s rezultatom 5:1.

U konkurenciji kadeta nastupilo je sedam ekipa, i to po tri ekipe Graničara, dvije ekipe Podravca iz Virja, ekipa Mladosti iz Molvi i ekipa Ferdinandovca.

Pobjednici tog kvalifikacijskog turnira bili su kadeti Podravca iz Virja koji su u finalnoj utakmici pobijedili vršnjake iz Graničara, i to nakon izvođenja slobodnih udaraca s 5:4. U regularnom dijelu utakmice rezultat je bio 2:2.

Pobjednici ovog kvalifikacijskog turnira igrat će izlučni turnir 25. travnja na đurđevačkom stadionu s pobjednicima kvalifikacijskog turnira s područja Križevaca i Koprivnice.

Pobjednici će sudjelovati na završnom Coca-Cola Cupu u Splitu, a koji se održava u sklopu Sportskih igara mladih.

Foto: Robert Rodman

Najnovije objave