Petak, 7. svibnja 2021.

Krenuli radovi na obnovi zgrade Poslovnog centra u Đurđevcu

Valja podsjetiti da je zgrada Poslovnog centra u Đurđevcu izgrađena prije više od 30 godina te se krovište i fasada nalaze u lošem stanju što je potaknulo vlasnike poslovnih prostora na obnovu zgrade

Preporučujemo

Nakon potpisa ugovora za izvođenje radova na rekonstrukciji zgrade Poslovnog centra na Trgu sv. Jurja u Đurđevcu, prošlog tjedna započeli su radovi na zamjeni krovišta i obnovi fasade.

Valja podsjetiti da je zgrada Poslovnog centra u Đurđevcu izgrađena prije više od 30 godina te se krovište i fasada nalaze u lošem stanju što je potaknulo vlasnike poslovnih prostora na obnovu zgrade čime će se poboljšati energetska učinkovitost i uljepšati izgled zgrade, a radovi na obnovi trajat će dva mjeseca.

– Pred završetkom je i obnova zgrade bivšeg prekršajnog suda u kojem će biti Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci, a uskoro kreće i obnova tri zgrade Gradske uprave. Svim ovim obnovama gradsko središte poprimit će novu vizuru kako je to i predviđeno Prostorno-programskom studijom Grada Đurđevca te se stvaraju preduvjeti za obnovu gradskog trga – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Najnovije objave