Utorak, 30. svibnja 2023.

Crveni križ Koprivnica prodaje nekretnine u Ulici braće Radića, evo za koji iznos

Odluka o prodaji donesena je zbog skorog završetka radova na Centru za pomoć u kući u Herešinskoj ulici gdje će se preseliti i sve aktivnosti

U četvrtak je održana sjednica koprivničkog društva Crvenog križa na kojoj su članovi jednoglasno odlučili o prodaji nekretnina na vrlo atraktivnoj lokaciji, u Ulici braće Radića 7.

Riječ je o dvije zgrade, jedna od 150, a druga od 300 četvornih metara, a prema službenoj procjeni početna, najniža, cijena za prodaju iznosi 390.205,06 eura.

Odluka o prodaji donesena je zbog skorog završetka radova na Centru za pomoć u kući u Herešinskoj ulici gdje će se preseliti i sve aktivnosti.

Sjednica koprivničkog društva Crvenog križa
Foto: GDCK Koprivnica

Tijekom sjednice članovi skupštine su na ekranu mogli vidjeti fotografije napretka gradnje novog Centra za pomoć u kući na kojem će radovi ubrzo biti završeni, a nakon opremanja planirani početak preseljenja u nove prostore je tijekom svibnja.

Sjednica koprivničkog društva Crvenog križa
Foto: GDCK Koprivnica

Također, na skupštini su usvojena i izvješća o prošlogodišnjem radu, financijskom poslovanju te izvješće nadzornog odbora i revizije koji su potvrdili financijsko poslovanje u 2022.

Izvješće o radu podnijela je ravnateljica koprivničkog društva Crvenog križa Adela Sočev, a članovi skupštine iskazali su zadovoljstvo učinjenim tijekom 2022.

“Uz usvajanje prošlogodišnjih izvješća, skupština je bila prilika i za iznošenje aktualnosti iz redovnog rada te dogovore za aktivnosti koje će se nastaviti ove godine”, poručili su iz koprivničkog Crvenog križa.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti