Petak, 19. srpnja 2024.

Damir Grbavac imenovan novim predsjednikom nadzornog odbora Podravke

Dosadašnji predsjednik nadzornog odbora Želimir Vukina odlazi nakon više od tri godine obnašanja funkcije

- Oglas -

Nadzorni odbor koprivničke Podravke na svojoj današnjoj sjednici imenovao je Damira Grbavca za svog novog predsjednika. Mandat mu počinje s 1. studenim 2022.

Dosadašnji predsjednik nadzornog odbora Želimir Vukina odlazi nakon više od tri godine obnašanja funkcije.

“Nadzorni odbor i uprava Podravke zahvaljuju gospodinu Vukini na angažmanu u protekle tri godine te njegovom doprinosu rastu i razvoju Podravke”, priopćili su iz koprivničke kompanije.

- Oglas -

Novoimenovani predsjednik Damir Grbavac za člana nadzornog odbora bio izabran u lipnju ove godine, a istu funkciju obnašao je još i od 2017. do 2019. Grbavac je bogatu profesionalnu karijeru počeo 1978. u grupaciji Đuro Đaković. Godine 1997. prešao je u Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb, kao direktor sektora investicijskog bankarstva. Iste godine postao je članom uprave Raiffeisen Investment, a 1999. i predsjednikom uprave Raiffeisen Vrijednosnica d.o.o.

Ukupno 17 godina obnašao je funkciju predsjednika uprave Raiffeisen mirovinskog društva, a bio je i član nadzornih odbora društava Hrvatski Telekom i Zagrebačka burza. Bio je i član upravnog vijeća Središnjeg registra osiguranika u prvom sustavu te predsjednik Udruženja društava za upravljanje mirovinskim fondovima i mirovinskih osiguravajućih društava.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a posjeduje i licencu ovlaštenog upravitelja mirovinskim fondovima i mirovinskim osiguravajućim društvima.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti