Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Damir Krznar više nije trener Dinama, mijenja ga bivši trener Slavena Belupa

Kao favorit slovi bivši trener Rijeke i izbornik Slovenije Matjaž Kek, a spominje se i ime bivšeg hrvatskog izbornika Ante Čačića

Preporučujemo

Nakon poraza od Rijeke (1:3) u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa u Maksimiru došlo je do promjene na klupi Dinama.

Damir Krznar više nije trener, podnio je ostavku. Kao favorit slovio bivši trener Rijeke i izbornik Slovenije Matjaž Kek, a spominjalo se i ime bivšeg hrvatskog izbornika Ante Čačića.

Sportske novosti doznaju ime novog trenera. Dinamo je brzo reagirao i na klupu do kraja jesenskog dijela sezone postavio bivšeg trenera Slavena Belupa i Hajduka Željka Kopića, aktualnog šefa Dinamove škole.

Evo i Dinamovog priopćenja:

”Nakon utakmice četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa protiv Rijeke, trener Damir Krznar podnio je ostavku na mjesto glavnog trenera prve momčadi Dinama.

Klub će o daljnjim potezima pravodobno obavijestiti javnost.

Treneru Krznaru zahvaljujemo na uspjesima koje je prva momčad ostvarila u njegovom mandatu na klupi Dinama, na fantastičnoj pobjedi protiv Tottenhama, na povijesnom četvrtfinalu Europa lige i osvojenoj dvostrukoj kruni u sezoni 2020/21. te na osiguranom proljeću u Europi ove sezone”.

Dinamo u nedjelju igra derbi s Hajdukom.

- Advertisement -

Najnovije objave