Utorak, 18. siječnja 2022.

Dan žena uz domaće zalogajčiće koprivničkom Smuteku

Povodom Dana žena uz svako kupljeno jelo očekuje vas posebna slastica Sana delikatese – mliječni desert Magic bez glutena

Preporučujemo

U ponedjeljak, 8. ožujka, od 8 do 13 sati i od 16 do 22 sata pozivaju se sve djevojke, majke, žene i bake da posjete restorančić Smutek na koprivničkoj tržnici.

Povodom Dana žena uz svako kupljeno jelo očekuje vas posebna slastica Sana delikatese – mliječni desert Magic bez glutena.

Dan žena idealan je povod za ženski izlazak, bilo da ste jedna od onih koji Dan žena želi dočekati uz domaću kavu i desert ili ste pak raspoloženi za kvalitetan obrok, sve to vam nudi Smutek u ugodnom ambijentu kreiranom baš za vaš dan.

Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih i domaćih jela, opuštajući ambijent, kvalitetna usluga pružit će vam pravi gurmanski doživljaj, a naš kulinarski tim iznenadit će vas kreacijama i novim okusima.

U svakodnevnoj ponudi je bogat izbor doručka, salata, sendviča, smoothia, wokova, tortilja, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih, sezonskih menija, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama po pristupačnim cijenama.

Smutek – domaći kutek i dalje radi dvokratnim radnim vremenom:

ponedjeljak – četvrtak: 8 – 13 sati i 16 -22 sata

petak: 8 -14 sati i 16 do 22 sata

subota: 9 -13 sati i 17 – 21 sat

Nedjeljom i blagdanima ne radi.

Podsjećamo, Smutek i osoblje strogo se pridržavaju svih mjera, preporuka i pravila u cilju sprječavanja širenja koronavirusa stoga se moli posjetitelje da se prilikom čekanja na narudžbu pridržavaju međusobnog razmaka od 2 metra i ne stvaraju gužvu.

- Advertisement -

Najnovije objave