Subota, 24. rujna 2022.

Dan zlevanke privukao rekordan broj posjetitelja, Grad Đurđevac izletom zahvalio mještanima Svete Ane

Grad Đurđevac izletom zahvalio mještanima Svete Ane na vrhunskoj organizaciji ovogodišnjih Dana Svete Ane, manifestacije Dan zlevanke i na otvorenju vatrogasnog doma

Preporučujemo

Udruga žena Svetojanke organizirala je izlet za sve članice i mještane Svete Ane koji su sudjelovali u organizaciji manifestacije Dani Svete Ane 2022.

Nakon uspješno odrađene organizacije manifestacije Dan zlevanke i svečanosti otvaranja vatrogasnog doma u Svetoj Ani koje su održane u sklopu obilježavanja Dana Svete Ane, organiziran je izlet Muzeju krapinskih neandertalaca KRANEAMUS i odlazak u Stubičke toplice na kupanje.

Izlet je realiziran zahvaljujući pomoći Grada Đurđevca koji je u cijelosti financirao prijevoz autobusom, karte za posjet muzeju krapinski neandertalaca KRANEAMUS te karte za kupanje u Stubičkim toplicama.

Ovaj izlet je svojevrsna nagrada za sav uloženi trud i vrijeme članica udruge Svetojanke, članova Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sveta Ana, ali i ostalih mještana koji su se priključili organizaciji Dana zlevanke koji je ove godine ostvario rekordan broj posjetitelja. Također, brojni mještani i članovi DVD-a su nesebično izdvajali svoje slobodno vrijeme i zajedno sudjelovali u uređenju i svečanom otvorenju novog vatrogasnog doma.

‘Mjesni odbor Sveta Ana i Udruga žena Svetojanke zahvaljuju se gradonačelniku Hrvoju Jančiju i Gradu Đurđevcu na financiranju izleta koji je na edukativan i zabavan način oduševio mještane Svete Ane’poručili su iz udruge.

- Advertisement -

Najnovije objave