Četvrtak, 28. rujna 2023.

Darko Sobota (HDZ): ‘Naše ambicije i planovi su ravnomjeran razvoj svih jedinica lokalne samouprave’

Čelnici HDZ-a Koprivničko-križevačke županije predali su listu za Županijsku skupštinu Koprivničko-križevačke županije Županijskom izbornom povjerenstvu

- Advertisement -

“Lista za Županijsku skupštinu koncipirana je tako da se iz imena i prezimena vidi da je naglasak stavljen na nas, dužnosnike te posebno na načelnice i načelnike općina”, rekao je na konferenciji za medije održanoj u utorak predsjednik HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i saborski zastupnik Darko Sobota.

– Ovo se prije četiri godine pokazalo kao uspješan odabir. No, to su i članice i članovi koji su nositelji aktivnosti na području Koprivničko-križevačke županije, na području Podravine i Prigorja. Naše ambicije, opredjeljenja i planovi za naredne četiri godine vezane su isključivo na ravnomjeran razvoj jedinica lokalne samouprave, njih svih 25 na području Koprivničko-križevačke županije. Sve to ostvarivo je u suradnji s Vladom i ministarstvima, a posebno treba istaknuti i korištenje sredstava fondova Europske unije. Ono što se vidjelo u proteklom razdoblju, što se događa i ovih dana, a sigurni smo da će se dogoditi i u narednom četverogodišnje razdoblju, je povlačenje sredstava kojim se daje upečatljiv dojam, što se posebice vidi u općinama u Koprivničko-križevačkoj županiji, dodao je Sobota.

Konferenciji za medije HDZ-a Koprivničko-križevačke županije nazočili su i potpredsjednici Damir Felak, Stjepan Milinković, ujedno i načelnik Općine Gola, te Franjo Poljak, načelnik Svetog Petra Orehovca, kao i načelnice Hlebina i Đelekovca Božica Trnski i Štefica Sirutka, načelnici Peteranca Krešimir Matijašić, Virja Mirko Perok i Kloštra Podravskog Siniša Pavlović te predsjednik HDZ-a Koprivnica Ratimir Ljubić i HDZ-a Križevci dr. Mato Devčić, ujedno i kandidat za gradonačelnika Križevaca.

- Advertisement -

Konferenciji su nazočili i kandidati stranke za gradonačelnika Koprivnice Franjo Marković te gradonačelnika Đurđevca Željko Turbelija.

Nakon konferencije za medije, čelnici HDZ-a Koprivničko-križevačke županije predali su listu za Županijsku skupštinu Koprivničko-križevačke županije Županijskom izbornom povjerenstvu.

Foto: Luka Krušec / LuMedia

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti