Petak, 2. lipnja 2023.

HDZ, HSU i Bandićeva stranka zajedno idu na izbore za Općinsko vijeće Novigrad Podravski, Ivan Kovač kandidat je za načelnika

Svima nama želja je da naš Novigrad Podravski dignemo na jednu višu razinu kako bismo sutra svi zajedno živjeli bolje. Sad je bitno jedinstvo i zajedništvo, rekao je Ivan Kovač

Predsjednici Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota, Županijske organizacije HSU-a Željko Pintar te županijske organizacije Milan Bandić 365 – Stranke rada i solidarnosti Mladen Mađer potpisali su u srijedu, 27. travnja, u Novigradu Podravskom koalicijski sporazum o zajedničkoj suradnji za predstojeće lokalne izbore za područje Općine Novigrad Podravski.

Uvodno se okupljenima obratio predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Novigrad Podravski Ivan Kovač, ujedno i kandidat za načelnika Općine Novigrad Podravski.

“Zahvaljujem svojoj organizaciji i predsjedniku ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darku Soboti na podršci u kandidaturi za načelnika Općine Novigrad Podravski. Svima nama želja je da naš Novigrad Podravski dignemo na jednu višu razinu kako bismo sutra svi zajedno živjeli bolje. Sad je bitno jedinstvo i zajedništvo”, rekao je Kovač.

Povijesni je ovo trenutak naglasio je, pak, predsjednik županijskog ogranka Milan Bandić 365 – Stranke rada i solidarnosti Mladen Mađer.

“Povijesni je ovo trenutak upravo za Hrvatsku demokratsku zajednicu koja u Novigradu Podravskom nije imala načelnika već 10-ak godina. To ćemo sada promijeniti – uz podršku HSU-a i Stranke rada i solidarnosti, HDZ će imati nakon ovih lokalnih izbora načelnika, našeg Ivana Kovača, a naša će zajednička lista dobiti većinu u Općinskom vijeću Općine Novigrad Podravski. To je ono što nam treba kako bi Novigrad Podravski išao naprijed i napredovao u svakom svom kutku, bez obzira gdje tko od nas živi u Novigradu Podravskom, naglasio je Mađer.

Ponosan na ovu suradnju i koalicijski sporazum je i predsjednik županijskog HSU Željko Pintar.

“Ova koalicija, koju smo službeno i potvrdili našim sporazumom, ima jednu dobru i kvalitetnu listu za Općinsko vijeće Općine Novigrad Podravski. Naše će lista napraviti dobar rezultat na dobrobit svih stanovnika Novigrada Podravskog za koje ćemo raditi i stvarati u narednom mandatu”, kazao je Pintar.

Ova koalicija bit će sprema suočiti se sa svim izazovima, samo s jednim ciljem – razvojem svakog kutka Novigrada Podravskog, rekao je predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i saborski zastupnik Darko Sobota.

“Drago mi je što imamo ovakvu koaliciju u Novigradu Podravskom jer ova općina to zaslužuje. Tu imamo iskustvo, kvalitetu i jedinstvo jer samo tako možemo stvarati i raditi. Vjerujem da to prepoznaju i stanovnici Novigrada Podravskog. Naš kandidat za načelnika Općine Novigrad Podravski Ivan Kovač ima svu moju i potporu svih članova i članica Županijskog odbora, kao i lista naše stranke za Općinsko vijeće Općine Novigrad Podravski. Ovo potpisivanje koalicijskog sporazuma još je jedan dokaz koliko vjerujemo u našeg kandidata Ivana Kovača i sve Vas koji ste na listi. Vjerujem kako će upravo naš kandidat Ivan Kovač i naša lista vratiti Novigrad Podravski na velika vrata, upravo uz pomoć i naših koalicijskih partnera”, podvukao je Sobota.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti