Subota, 4. prosinca 2021.

Dileru u stanu pronašli više od kilogram konoplje i pet kilograma amfetamina

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 36-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu

Preporučujemo

Policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Tereti se da je na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine konoplje tipa droga i amfetamina koje je skrivao, vagao i prepakiravao u stanu kuće na području Velike Gorice, nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao na ilegalnom tržištu.

Zapakirana konoplja za daljnju prodaju
Zapakirana droga za daljnju prodaju // Foto: PUZ

Naime, pretragom stana koji koristi 36-godišnjak policajci su pronašli ukupno 1118,8 grama konoplje tipa droga pakirane u 63 plastične vrećice i 5076,6 grama amfetamina pakiranih u deset plastičnih kutija i vrećica, kao i digitalnu vagu, uređaj za vakuumiranje te novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 36-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

Najnovije objave