Četvrtak, 22. veljače 2024.

DJ Krnya dvodnevnim partijem obilježava jubilarnih 40 godina rada

U rodnim Križevcima, obližnjoj Koprivnici i Zagrebu proveo je najveći broj godina svog staža, a nastupao je diljem zemlje i inozemstva

- Oglas -

Križevčanin Ivan Krnjić Krnya napunio je 40 godina rada kao DJ. U petak 16. 6. i subotu 17. 6. 2023. u križevačkom Klubu kulture proslavit će svoj veliki jubilej uz dugogodišnje prijatelje i kolege DJ-eve, glazbenike i umjetnike s kojima je najviše surađivao tijekom karijere.

Strastveni kolekcionar i ljubitelj gramofonskih ploča kao klinac započinje svoj put 15. 6. 1983., a Mala sportska dvorana škole “Bratstvo – jedinstvo” (danas “Ljudevita Modeca”) u Križevcima ostaje zapamćena kao mjesto gdje se po prvi puta okušao kao DJ. Od tada nikada nije prestao raditi posao koji voli.

U rodnim Križevcima, obližnjoj Koprivnici i Zagrebu proveo je najveći broj godina svog staža, a nastupao je diljem zemlje i inozemstva nebrojeno puta.

- Oglas -

2008. godine Krnya pokreće svoj internet radio (Urbana Music Radio) što je danas njegov primarni posao. 2021. godine u Opatiji osvaja nagradu “Ambasador” za najbolji live stream DJ nastup “DJ Krnya Live @ Kalnik Mountain”, nakon puna 54 dana emitiranja glazbe video streamom putem društvenih mreža iz svog kućnog studija za vrijeme lockdowna.

Krnya je danas sretan i ponosan otac dvoje djece, kćeri Paule (21 g.) i Ive (11 g.). Drugog dana festivala (sub, 17. 6.), nastupit će obje i tako uveličati ovu, za Krnyu važnu i veliku obljetnicu. Paula s prvom izložbom svojih dosadašnjih radova, a Iva nastupom s najboljim, najpoznatijim i najnagrađivanijim hrvatskim saksofonistom Vojkanom Jocićem.

LINE UP

pet, 16. 6. – Roots to New Age

► PETAR DUNDOV
► AMADUN
► CHANI BRAWO
► ROMAN
► SASCHA SCHWERE
► STYPE BONES
► WILLIE BALOG
► KRNYA

- Oglas -

sub, 17. 6. – Roots to New Age

► MARY
► ERICH
► SERAPHIM CODEX
► SHIPE
► TORRES
► TOXIC
► KEKO & DARIOZG B2B
► KRNYA
► Special live act: Iva Krnjić & Vojkan Jocić w/ Krnya

Ulaz je 15 €/113,02 kn (po danu). Pretprodajna mjesta su Art Rock Caffe Križevci i Entrio.hr. Broj ulaznica je limitiran.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti