Subota, 30. rujna 2023.

Dječaci U13 RK Koprivnice osvojili 17. mjesto u Hrvatskoj

Nakon što su u četvrtak u razigravanju za plasman svladali Karlovac (18:15), u petak su u susretu za 17. mjesto pobijedili Bjelovar 17:12

- Advertisement -

Dječaci Rukometnog kluba Koprivnica iz uzrasta U13 osvojili su 17. mjesto na završnom turniru Prvenstva Hrvatske u Poreču.

Nakon što su u četvrtak u razigravanju za plasman svladali Karlovac (18:15), u petak su u susretu za 17. mjesto pobijedili Bjelovar 17:12.

Mladi rukometaši Koprivnice ostvarili prvu pobjedu na završnici u Poreču

- Advertisement -

Pod vodstvom trenera Miše Zrakića i pomoćnog trenera Nine Sabolića za Koprivnicu su u Poreču igrali Petar Babić, Dominik Vorih, Noa Ljubić, Noah Namestnik, David Šuster, Jakov Antolić, Patrik Hrenić, Marin Sabol, Josip Nemec, Bruno Keser, Karlo Koštarić, Dorijan Matijaško, Andrija Puklek, Mihael Prekpalaj, Jan Ivačić i Mihael Bačani.

Većina igrača po prvi put je sudjelovala na državnoj završnici, samo trojica su već ranije bili u Poreču.

– Zadovoljan sam, s obzirom na to kakvo je bilo stanje ekipe prije polaska u Istru. Imali smo velikih problema s ozljedama i bolestima. Na kraju smo na završnicu krenuli kompletni, ali bez odrađenog treninga. Za ove mlade dečke nastup u Poreču bio je prije svega veliko iskustvo koje će im biti od velike koristi u budućnosti – istaknuo je trener Mišo Zrakić.

Rukometaši Koprivnice U13
Dječaci Koprivnice U13 // Foto: RK Koprivnica

U nedjelju u Poreču počinje završnica i za uzrast U15. I tu će Koprivnica imati svoje predstavnike, riječ je o momčadi koju vodi trener Hrvoje Budaj.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti