Subota, 18. svibnja 2024.

Do kraja tjedna uživajte u bogatstvu sadržaja u Đurđevcu

Proljetni sajam, nastupi vrtićaraca i osnovnoškolaca, koncert Joleta, ribičija i riblji specijaliteti, biciklijada...

- Oglas -

U sklopu programa Đurđevo v Đurđevcu do kraja tjedna vas očekuje obilje zabavnih i zanimljivih programa pa krenimo redom.

Već danas, u četvrtak, će se u đurđevačkoj knjižnici s početkom u 18 sati održati promocija knjige Tuširanje duše Danijele Martinović.

U petak vas u Domu kulture od 18 sati očekuje izložba Bonsai – svijet minijaturnog drveća. Izložbu možete posjetiti i u subotu od 10 do 20 sati te u nedjelju od 10 do 16 sati.

- Oglas -

Također, u petak će se u 19 sati u dvorani đurđevačke Strukovne škole održati učenička revija svečanih frizura i kozmetike, organizirana u suradnji s obrtnicima, majstorima frizura i kozmetike, a u 20 sati u dvorištu utvrde Stari grad dolazi legendarna zvijezda estrade Jole.

Subota je od 7 sati rezervirana za konjičku utrku u daljinskom jahanju na 20, 40, 60 i 80 km, a koja će se održavati do 17 sati na livadi oko utvrde Stari grad i park šume Borik.

PROLJETNI SAJAM

U subotu i nedjelju dvorište utvrde Stari grad od 10 sati će biti mjesto bogatog sadržaja. Naime, na proljetnom će se sajmu u subotu svojim proizvodima predstaviti mnogobrojne udruge, OPG-ovi, domaće radinosti i obrazovne institucije uz prigodni kulturno-umjetnički program na kojem će nastupiti mališani dječjeg vrtića Maslačak, dječja skupina KUD-a Petar Preradović, Mali folklor Osnovne škole Đurđevac, Tamburaški sastav OŠ Đurđevac te Mažoretkinje grada Đurđevca uz nastup Tamburaškog sastava Avantura.

Od 10 sati održati i Đurđevečka ribičija gdje će posjetitelji po promotivnoj cijeni moći isprobati riblje specijalitete i okušati se u pecanju šarana iz velikog bazena, dok u 18 sati sve posjetitelje očekuje tradicionalna izložba vina Đurđevo 2024 (Gradska tržnica) u organizaciji Udruge vinogradara i voćara Đurđevac.

- Oglas -

Tradicionalnom budnicom ‘Zbudite se Picoki’ đurđevačkim ulicama početak nedjeljnog programa najavit će članovi Puhačkog orkestra DVD-a Đurđevac, a od 10 sati ponovo ponovno vas očekuje proljetni sajam, riblji specijaliteti pecanje šarana te uživanje u nastupu Tamburaškog orkestra Krešo Lukačić te Ženskog vokalnog sastava Đurđevčice.

Tu je i biciklijada (Stari grad – Crni jarki – Drnić – hostel Borik, 30 km) koja u 10 sati kreće od utvrde Stari grad.

Također, u jedinstvenom prirodnom amfiteatru u park šumi Borik udruga Malo drvo i najbolji đurđevački fotografi, članovi Foto-kino kluba Picok održat će od 10 do 12 sati posebnu izložbu fotografija.

Cijeli program Đurđeva možete pogledati OVDJE.

Koncert Tamburaškog orkestra Krešo Lukačić u prekrasnom ambijentu đurđevačke utvrde Stari grad

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti