Petak, 3. veljače 2023.

Dobri ljudi za koprivničku Socijalnu samoposlugu donirali 160 kilograma hrane

U akciji prikupljanja donacija i ovaj put su sudjelovale umirovljenice volonterke uključene u projekt Volonter penzioner

Preporučujemo

Koprivnički Crveni križ organizirao je akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu.

Akcija je održana proteklog vikenda u shopping centru Supernova, a građani su i ovaj put pokazali veliko srce te je ukupno prikupljeno 160 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i 36 higijenskih potrepština.

“Ako niste stigli ostaviti neki prehrambeni ili higijenski proizvod u kolicima naših volonterki, a želite pomoći potrebitim sugrađanima, donacije možete donijeti u koprivnički Crveni križ u Ulici braće Radića 7 radnim danom od 7 do 15 sati. Naravno, pomoći možete i volontiranjem, javite nam se”, poručili su iz koprivničkog Crvenog križa.

Također, pomoći možete i novčano, uplatom na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465.

U akciji prikupljanja donacija i ovaj put su sudjelovale umirovljenice volonterke uključene u projekt Volonter penzioner.

Podsjetimo, projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020.

Nositelj projekta je koprivničko društvo Crvenog križa, a partneri su Grad Koprivnica, udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti