Srijeda, 19. lipnja 2024.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Đurđevac: ‘Pojačat će se aktivnosti na privlačenju novih članova’

Sjednicu je svojim izvedbama uveličao Puhački orkestar DVD-a Đurđevac, a ovom su prilikom podijeljene i vatrogasne spomenice za aktivno sudjelovanje i doprinos društvu

- Oglas -

Dobrovoljno vatrogasno društvo Đurđevac održalo je redovnu izvještajnu skupštinu koju je otvorio predsjednik društva Željko Turbelija.

Podneseno je izvješće o radu, financijsko izvješće i izvješće nadzornog odbora za 2022. te izvješće o radu Puhačkog orkestra koje je podnio Božidar Škurdija.

Na skupštini je donesen novi plan rada društva za 2023. koji će brojnim aktivnostima nastojati privući novi članove te novi plan rada Puhačkog orkestra Đurđevac.

- Oglas -
Redovna skupština DVD-a Đurđevac
Redovna skupština DVD-a Đurđevac // Foto: djurdjevac.hr

Sjednicu je svojim izvedbama uveličao Puhački orkestar DVD-a Đurđevac, a ovom su prilikom podijeljene i vatrogasne spomenice za aktivno sudjelovanje i doprinos društvu.

Alen Car, Nikola Prilika, Stela Kuzmić i Luka Carek dobili su spomenicu za 10 godina aktivnosti u đurđevačkom DVD-a, Zoran Balatinec dobio je spomenicu za 30 godina aktivnosti, a spomenicu za 40 godina djelovanja dobili su Stjepan Kranjčev, Božidar Konjarek te Božo Bobovčan.

Redovna skupština DVD-a Đurđevac
Foto: djurdjevac.hr

Uz brojne goste i redovne članove, skupštini su prisustvovali i đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči, predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković, zapovjednik JVP-a Đurđevac Matija Markešić te predsjednik Vatrogasne zajednice grada Đurđevca Alen Škudar.

Gradonačelnik Janči je naglasio da će Grad podržati zacrtane aktivnosti društva kako bi zajedničkim snagama ostvarili zacrtane planove te tako dali poticaj mladima da se priključe dobrovoljnom vatrogastvu.

“Danas je sve teže privući mlade da odaberu zanimanje vatrogasac, potrebno je mlade na vrijeme uključivati u aktivnosti, najprije članove DVD-a, a zatim i školarce. Želim vam da vam se ostvare svi planovi te da svake godine imamo sve više vatrogasaca i još više članova naših DVD-ova”, rekao je gradonačelnik Janči.

- Oglas -
Redovna skupština DVD-a Đurđevac
Foto: djurdjevac.hr

Cijelu fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti