Nedjelja, 23. siječnja 2022.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Sirova Katalena održalo skupštinu

Članovima Zvonimiru Tabaku i Branku Bušetinčanu podijeljene su spomenice za svoj doprinos i aktivnost u DVD-u

Preporučujemo

Dobrovoljno vatrogasno društvo Sirova Katalena održalo je u vatrogasnom domu redovnu izvještajnu izbornu skupštinu.

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Robert Bajsar, a podnesena su izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2021. koja su jednoglasno usvojena.

Kako je riječ o izbornoj skupštini, članovi DVD-a su raspustili dosadašnje rukovodstvo te su na mandat od pet godina za predsjednika ponovno odabrali Roberta Bajsara, za dopredsjednika Tihomira Zglavnika, za zapovjednika Milivoja Vedriša te za dozapovjednika Danijela Globana.

Nakon prihvaćanja plana i programa za 2021., članovima Zvonimiru Tabaku i Branku Bušetinčanu podijeljene su diplome za doprinos i aktivnost u DVD-u.

Matija Markešić i Željko Turbelija čestitali su novom vodstvu i počasnim članovima DVD-u te im predali novu vatrogasnu opremu na korištenje.

Predsjednik DVD-a Robert Bajsar zahvalio se Gradu Đurđevcu i JVP-u Đurđevac na novoj opremi, ali i na financijskoj pomoći tijekom prošlih godina.

Vatrogascima okupljenim u DVD-u i cijelom društvu na dosadašnjem radu i aktivnostima čestitao je đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči koji je naglasio da mu je drago vidjeti mladež DVD-a koja nastavlja tradiciju vatrogastva u Sirovoj Kataleni.

- Advertisement -

Najnovije objave