Srijeda, 1. prosinca 2021.

Kuglačice Podravke upisale važnu pobjedu u dramatičnoj utakmici protiv ekipe Siscije

Podravka je ostala na šestom mjestu, a vodeća na ljestvici je ekipa Mlake. Podsjetimo, za riječku ekipu igraju i naše Koprivničanke Valentina Gal i Ana Jambrović

Preporučujemo

Prošlog vikenda kuglačice koprivničke Podravke u zadnjim hicima uspjele su izbjeći ponovnu podjelu bodova. U 13. kolu Prve hrvatske kuglačke lige upisale su pobjedu protiv Siscije rezultatom 5:3 (3206:3074, 14:10). Gošće iz Siska povele su s 2:1 u prvom bloku. Šimunić (509) je izgubila protiv D. Smuđ, a Zver (517) nakon početnog vodstva gubi protiv Štrbac. Orehovec (523) se na staze vratila pobjedom protiv Sever i sačuvala prednost od 30 čunjeva za Podravku.

U drugom bloku Matiša osvaja poen protiv V. Smuđ i ruši osobni rekord od 607 čunjeva te je neupitno da su čunjevi na strani Podravke, no još jedan poen trebaju osvojiti Bolić ili Kolarić za konačnu pobjedu.

Bolić (516) na kraju gubi protiv Pejak, no Kolarić (534) preokreće izgubljeno protiv Pereković i u zadnja dva hica ipak uzima poen.

Podravka je ovom pobjedom ostala na šestom mjestu Prve hrvatske kuglačke lige s 10 bodova. Sljedeće kolo igra se u subotu, 13. ožujka, u gostima protiv Rijeke koja je na četvrtom mjestu s 14 osvojenih bodova.

Vodeća na ljestvici je ekipa Mlake s 24 boda. Podsjetimo, za riječku ekipu igraju i naše Koprivničanke Valentina Gal i Ana Jambrović.

Najnovije objave