Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Dođite na besplatan preventivni tehnički pregled vozila

Vlasnici vozila se u akciju uključuju dobrovoljno, a fokus je na pružanju savjetodavne i tehničke pomoći stručnih osoba stanice za tehnički pregled s ciljem uklanjanja eventualno utvrđenih nedostataka na vozilu

Preporučujemo

Preventivno-sigurnosna akcija nadzora tehničke ispravnosti vozila provodit će se od ponedjeljka, 22. studenoga, do subote, 27. studenoga, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke te u svim redovnim stanicama za tehnički pregled vozila na području cijele Hrvatske.

Tijekom provođenja akcije policajci će u nadzoru prometa građane upućivati na mogućnost obavljanja besplatnog preventivnog tehničkog pregleda vozila u stanicama za tehnički pregled vozila.

“Ističemo da tijekom provedbe akcije neće biti moguće obaviti besplatan redovni tehnički pregled vozila u vezi produženja valjanosti registracije vozila, već je riječ o preventivnoj akciji čije težište je na pružanju savjetodavne i tehničke pomoći stručnog osoblja stanica za tehničke preglede u cilju uklanjanja eventualno utvrđenih nedostatka na vozilima čime će se povećati broj tehnički ispravnih vozila na prometnicama”, priopćili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Dodaju kako je jedan od preduvjeta za sigurno sudjelovanju u prometu za vrijeme predstojećih zimskih uvjeta na prometnicama tehnički ispravno vozilo zato pozivaju sve vozače i vlasnike motornih vozila da u stanicama za tehničke preglede u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu izvrše provjeru tehničke ispravnosti svojih vozila kako bi mogli pravovremeno otkloniti eventualno utvrđene nedostatke.

Ako se u vrijeme provedbe preventivne akcije građani ne nalaze na području ove Policijske uprave, mogu se obratiti bilo kojoj stanici za tehnički pregled vozila na području Republike Hrvatske.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti