Četvrtak, 21. listopada 2021.

Dolcela te daruje: Nagradi se! Imaš pravo na slatko

Kupite Dolcela mješavine za kreme i kolače u vrijednosti najmanje 35 kuna u Konzum prodavaonicama, prijavite se putem weba ili SMS-a i osvojite sjajne nagrade

Preporučujemo

Poruka od prave osobe u pravo vrijeme, zeleno na semaforu baš onda kada treba, iznenadni doručak u krevet koji su vam pripremila djeca. Mnogo je slatkih trenutaka u danu koji će vam izmamiti osmijeh na lice, a najslađi su oni koje sami stvorimo, kad god poželimo. Uz Dolcelu, imate sve što je potrebno kako biste zasladili dan: od sočnih muffina i krema, preko deserata gotovih za 5 minuta, sve do nezaobilaznih palačinki i waffla. A vašu vjernost Dolcela sada nagrađuje i poručuje: Nagradi se! Imaš pravo na slatko. 

U nekoliko jednostavnih koraka do slatkih nagrada

Život je avantura, a priprema slastica užitak i zabava, jer Dolcela ima rješenje za laku i brzu pripremu deserata koji uspijevaju baš svaki puta, bilo da imate pomoć u kuhinji ili članovi obitelji u nju svrate samo kako bi provjerili je li krema dovoljno umiksana i kad će se konačno te kremšnite moći jesti. Dolcela slastice su tu i kada se trebate nagraditi nakon dobro odrađenog sastanka ili kad je jednostavno dan za beskrajno uživanje u slatkom uz omiljenu seriju. Nagradi se! Imaš pravo na slatko.

A kako bi svi ti slatki trenuci za vas i vašu obitelj bili još ljepši, zaigrajte Dolcela nagradnu igru i osvojite jednu od gotovo 700 sjajnih nagrada. Kako do njih?

  1. Kupite Dolcela mješavine za kreme i kolače u vrijednosti najmanje 35 kuna u Konzum prodavaonicama od 20. listopada do 30. studenog 2020. godine i sačuvajte račun.
  2. Prijavite se putem weba ili SMS-a. Odlučite li se za SMS prijavu, pošaljite poruku sadržaja DOLCELA, broj računa, ime i prezime, adresu e-pošte, adresu, kućni broj, poštanski broj i grad na 60054 (2,40 kn/SMS) i sačuvajte račun. Prijava na nagradnu igru putem weba moguća je na web stranici: www.podravka.hr/dolcela-nagraduje-2020
  3. Osvojite sjajne nagrade, među kojima je 1X SMEG hladnjak, 1X SMEG set te još 690 drugih, sjajnih nagrada koje će vaše vrijeme provedeno u kuhinji učiniti zabavnijim i produktivnijim.

Pravila nagradne igre potražite na webu.

Neka vam se uz slatki dodir fantazije osmjehne sreća. 

Nagradi se! Imaš pravo na slatko.

Najnovije objave