Srijeda, 8. prosinca 2021.

Domagoj Hlevnjak iz Koprivnice preselio u redove Cvetkovčana

Očekujem borbu za naslov prvaka. Riječ je o odlično posloženom klubu koji ima jednu od jačih momčadi u našoj županiji, istaknuo je Hlevnjak

Preporučujemo

Domagoj Hlevnjak – Beli više nije igrač trećeligaša Koprivnice. Ovih dana realizirao je prijelaz u redove Tehničara iz Cvetkovca, koji se natječe u Četvrtoj nogometnoj ligi ‘Bjelovar-Koprivnica-Virovitica’.

– Odlazim prvenstveno zbog poslovnih obveza. Otvorio sam tvrtku i više ne stignem pratiti taj ritam u Trećoj ligi, ne stignem dolaziti na sve treninge. U Koprivnici i ranije u Tehnici sam proveo jako lijepo razdoblje, to je stvarno bilo čudo. Napredovali smo kroz rangove, osvojili Županijski kup. Drago mi je i što sam nastupio u tih par utakmice Treće HNL. Dečkima želim sreću u nastavku natjecanja – rekao je Domagoj Hlevnjak.

Kratko je Domagoj bio i član Močila, igrao je i u Miklinovcu, a novi izazovi očekuju ga u Cvetkovcu.

– Poznajem već dosta igrača Tehničara, tako da ne idem u nepoznato. Što se tiče ambicija, očekujem borbu za naslov prvaka. Riječ je o odlično posloženom klubu koji ima jednu od jačih momčadi u našoj županiji – istaknuo je Beli.

U Koprivnici je znao zaigrati čak i na stoperu, kakva ga pozicija očekuje u Tehničaru?

– Pa tamo bih trebao igrati na krilu ili na bočnoj poziciji – zaključio je Hlevnjak.

A u suprotnom pravcu najvjerojatnije će ići Duje Aralica, iskusni stoper sa zagrebačkog područja. Koprivnica je bila deficitarna sa stoperima pa se u klubu nadaju da će dovođenjem Aralice skinuti to pitanje s dnevnog reda.

Aralica je ranije nastupao za Špansko, Trešnjevku, Laduč, Trnje, Tehničar, Vrapče, Miklinovec i austrijski Jabing.

Pitanje ovog transfera klubovi još moraju finiširati, ali prema dostupnim podacima to će biti pitanje formalnosti.

Najnovije objave