Srijeda, 20. listopada 2021.

Dominik Virag primio nagradu za najboljeg učenika u bukovečkoj školi

Dominik je završio osnovnu školu, a obrazovanje će nastaviti u Elektrostrojarskoj školi u Varaždinu, za tehničara za mehatroniku

Preporučujemo

Odlukom Učiteljskog vijeća Osnovne škole Veliki Bukovec Dominik Virag iz Lunjkovca proglašen je najboljim učenikom u školskoj godini 2019./2020.

Dominiku je čestitao načelnik Općine Mali Bukovec Darko Marković uručivši mu općinsku nagradu.

“Posebno mi je drago što najbolji učenik u svojoj generaciji dolazi iz naše općine. Dominik, osim što je sudjelovao na svim mogućim županijskim natjecanjima koja se tiču matematike, fizike i prirodnih znanosti, bio je odličan učenik kroz sve godine osnovne škole tako da njegovi rezultati pokazuju izvrsnost i veliki rad. A upravo Mali Bukovec zadnjih nekoliko godine želi posebno nagraditi izvrsnost učenika, djece, mladih, studenta i sve više se koncentriramo na takve donacije i pomoći talentiranoj djeci. Uz socijalu, o kojoj redovno brinemo, zadnje 2-3 godine smo se jako orijentirali i na podupiranje izvrsnosti. Nadam se da to daje motiva i drugoj djeci da budu uporna, da uče, da rade, što će im naravno jako dobro koristiti u životu”, rekao je načelnik Marković.

Također treba spomenuti da je Dominik zauzeo 4. mjesto na zadnjem županijskom natjecanju iz informatike, u protekloj školskoj godini koja je zbog pandemije koronavirusa bila specifična.

Najbolji učenik OŠ Veliki Bukovec rekao je kako mu je draža bila ‘prava’ nastava od virtualne.

Dominik je završio osnovnu školu, a obrazovanje će nastaviti u Elektrostrojarskoj školi u Varaždinu, za tehničara za mehatroniku.

Najnovije objave