Subota, 18. svibnja 2024.

Đurđevac će zašareniti čak 16.000 ljetnica

Uređenje je počelo s uređenjem okoliša u samom središtu grada. Uređene su cvjetne gredice u parku, na trgu, te su uređene i turističke kućice. Posađeno je i cvijeće ispred utvrde Stari grad, a uređen je okoliš i oko Osnovne škole u Đurđevcu te okoliš oko turističke vinogradarske klijeti

- Oglas -

Đurđevački parkovi, zeleni otoci na prometnicama, cvjetne žardinjere i lijehe pred javnim gradskim ustanovama te uz nogostupe počele su mijenjaju boje i nasade, ponosno je istaknuto na internetskim stranicama gradske uprave.

Radnici Komunalnih usluga iskoristili su sunčano vrijeme te su počeli sa sadnjom drveća u Ulici Matije Gupca, a cilj sadnje je ozeleniti javne površine u središtu Grada Đurđevca.

Uređenje je počelo s uređenjem okoliša u samom središtu grada. Uređene su cvjetne gredice u parku, na trgu, te su uređene i turističke kućice. Posađeno je i cvijeće ispred utvrde Stari grad, a uređen je okoliš i oko Osnovne škole u Đurđevcu te okoliš oko turističke vinogradarske klijeti.

- Oglas -

Ovo je tek početak intenzivne sadnje, a i ovog će ljeta Đurđevac, Europsku destinaciju turističke izvrsnosti, zašareniti čak 16.000 ljetnica.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti