Ponedjeljak, 23. svibnja 2022.

Đurđevačka tvrtka Stari grad intenzivno radi na promociji turističke ponude

Stari grad je sudjelovao i u projektu izgradnje novog objekta Teniskog kluba te dva nova teniska terena s akrilnom oblogom

Preporučujemo

Uz ostale gradske ustanove na sjednici đurđevačkog Gradskog vijeća vijećnici su usvojili izvješće o radu za 2020. tvrtke Stari grad u kojem je vidljivo da je tvrtka pozitivno poslovala unatoč otežanim uvjetima uslijed pandemije koronavirusa na poslovanje u ugostiteljstvu, turizmu i sportu.

Stari grad kao društvo se bavi turističkim uslugama u čijem okviru se bavi pružanjem usluga pripreme hrane i pića u objektu pivnice i restorana osnivača društva te održavanjem turističke destinacije – mini zoo Hrvatska Sahara s ciljem podizanja kvalitete turističke ponude Grada Đurđevca.

U 2020. provodi projekte i radi na održavanju Poduzetničkog inkubatora čiji poslovni prostor u tom periodu koristi osam poduzetnika sa svojim zaposlenicima te Športsko-rekreacijskom centru Vlado Lešćan-Duspe koji koriste brojni rekreativci, a čijom realizacijom je Đurđevac dobio kvalitetnu sportsku infrastrukturu za razvoj sportskog turizma i proširivanje postojeće turističke ponude.

“Stari grad je sudjelovao i u projektu izgradnje novog objekta Teniskog kluba te dva nova teniska terena s akrilnom oblogom, a u tijeku su i značajne investicije na proširenju ponuda kao što je Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci i hostel u park šumi Borika te druge usluge vezane uz turizam, sport i poduzetništvo”, istaknuli su na sjednici Gradskog vijeća.

- Advertisement -

Najnovije objave