Subota, 21. svibnja 2022.

Đurđevački muzej ugostio gimnazijalce, sudionike projekta Moja.hr

Svojim jednominutnom autorskim radom snimili su i predstavili prirodne ljepote i bogatstvo kulturne baštine Koprivničko-križevačke županije

Preporučujemo

Đurđevački muzej kontinuirano njeguje, potiče i ističe važnost kreativnosti i kreativnog izričaja kod djece i mladih na području Đurđevca.

Kroz izložbe, razne radionice i događanja tijekom cijele godine aktivno doprinosi i sudjeluje u turističkoj ponudi đurđevačkog kraja.

Muzej je tako prepoznao i važnost multimedijalnog projekta Moja.hr, kojim Večernji list u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta, Hrvatskom turističkom zajednicom te partnerom projekta HRT-om predstavlja Hrvatsku i njezine županije.

Učenici Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva

U projekt su se uključili učenici đurđevačke Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva Tina Ferenčić, Veronika Čekada, Lea Vršić, Paula Fuček, Ena Halaček, Anđelko Lončarić i Dorian Karas uz podršku mentorice i profesorice Ane Huzjak.

Svojim jednominutnom autorskim radom snimili su i predstavili prirodne ljepote i bogatstvo kulturne baštine Koprivničko-križevačke županije i odradili fantastičnu promidžbu svoga zavičaja pa i utvrde Stari grad i đurđevačkog muzeja.

Učenici Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva

Tom prigodom, ravnateljica muzeja Edita Janković Hapavel ugostila je mlade i kreativne gimnazijalce te njihovu profesoricu i uz zahvalu im čestitala na izvrsnom postignuću uz prigodne poklone, majice sa zaštitnikom grada i publikacije o utvrdi Stari grad, istaknuvši značaj mladih i njihovog kreativnog duha u isticanju svekolike vrijednosti i ljepote svog zavičaja.

- Advertisement -

Najnovije objave