Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

Ekipa Podravski Tornado iz Koprivnice brončana u graničaru na Sportskim igrama mladih u Splitu

Napeta natjecanja u graničaru iznjedrila su tri pobjedničke ekipe. Zlato putuje u Prelog koje je osvojila ekipa Vatreni Zmajčeki, srebro je osvojila ekipa Mladost iz Osijeka, dok su brončani, dakle, ekipa Podravski Tornado iz Koprivnice

- Oglas -

Split je od ovoga tjedna u sklopu plazma Sportskih igara mladih domaćin državne završnice Telemach Dana sporta u graničaru i atletici. Najbolji amaterski sportaši koji su se kvalificirali na turnirima koji su ove godine održani u čak 23 grada diljem Hrvatske druže se i natječu s vršnjacima u potpunosti besplatno.

Prva natjecanja održana su za godište 2012. i mlađi. Napeta natjecanja u graničaru iznjedrila su tri pobjedničke ekipe. Zlato putuje u Prelog koje je osvojila ekipa Vatreni Zmajčeki, srebro je osvojila ekipa Mladost iz Osijeka, dok su brončani ekipa Podravski Tornado iz Koprivnice. Riječ je o mališanima 2012. godište, učenicima Osnovne škole Braća Radić. Voditeljica ekipe je Renata Blažinec.

Ekipa Podravski tornado sa svojom voditeljicom

- Oglas -

Atletska staza Parka Mladeži u Splitu ugostila je finala u utrci na 60 metara za godište 2012. i mlađi.

Poredak po kategorijama:

Dječaci

Maro Šeperac (Sisak)
Fran Fotak (Čakovec)
Lovro Bermanec (Prelog)

Djevojčice

- Oglas -

Jana Uzel (Virovitica)
Nikol Koprivica (Dubrovnik)
Loreta Klarić (Zadar)

Plazma Sportske igre mladih, najveća amaterska sportska manifestacija u Europi, ove godine obilježava 25. obljetnicu postojanja. Veliki jubilej proslavit će se 20. kolovoza u Splitu u sklopu svečanog zatvaranja. Događanju će prisustvovati mnogobrojne svjetske sportske zvijezde uz prigodni zabavni program za sve sudionike Međunarodne završnice iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, te građana i posjetitelja Splita.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti