Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Miklinovec u svoje redove doveo mlade i talentirane nogometaše

Klupska uprava potrudila se da dodatno osnaži svoje redove u ljetnom prijelaznom roku. Kako su nam rekli, Žutoj podmornici cilj je da bude u gornjem dijelu ljestvice Prve ŽNL

Preporučujemo

Nogometaši Miklinovca ovoga petka započinju s pripremama za novu sezonu u Prvoj ŽNL koprivničko-križevačkoj, a klupska uprava potrudila se da dodatno osnaži svoje redove u ljetnom prijelaznom roku.

Kako su nam rekli, Žutoj podmornici cilj je da bude u gornjem dijelu ljestvice.

Miklinovec je najprije doveo trojicu kvalitetnih i sada već iskusnih nogometaša. Iz novopečenog trećeligaša Koprivnice u klub su pristigli Denis Maurović (29) i Jura Dodlek (26), a iz županijskog prvoligaša đelekovečkog Osvita Matija Majetić (32).

Maurović, Majetić i Dodlek iduće sezone nosit će žute dresove
Maurović, Majetić i Dodlek iduće sezone nosit će žute dresove // Foto: NK Miklinovec

Na tome se nije stalo. Uprava je dogovorila i dolazak mladih i talentiranih nogometaša. Iz županijskog drugoligaša Starigrada stigao je Leon Lončar (18), a iz novopečenog trećeligaša Koprivnice Dominik Nemčić (18) i najvjerojatnije Marko Golubić (20).

S druge strane, Miklinovec je napustio Nikola Kovač (19), koji odlazi u Tomislav iz Drnja, kao i Ivan Šanjić (22), koji prelazi u redove od iduće sezone četvrtoligaša Tehničara iz Cvetkovca.

Doznajemo da ne bi više trebalo biti promjena u igračkom kadru, ali u klubu ne isključuju mogućnost da se to promijeni ako ‘u igru’ upadne kakav dobar nogometaš.

Nogometaši i stručni stožer NK Miklinovca
Nogometaši i stručni stožer NK Miklinovca // Foto: Zvonimir Markač
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti