Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.

Eko radionica s Mirkom Reciklirkom ove subote u trgovačkom centru Supernova Koprivnica

Za najmlađe su pripremljene bojanke, edukativni materijali i radionice pravilnog odvajanja otpada kroz koje će ih voditi poznate maskote i zaštitni znak Komunalca, Mirko i Mirka

- Advertisement -

Mirko Reciklirko i Mirka Kompostrika u subotu, 25. studenog, od 9 do 13 sati dolaze u trgovački centar Supernova u Koprivnici gdje će s mališanima, ali i njihovim roditeljima, djedovima, bakama i prijateljima održati edukativnu radionicu na temu zaštite okoliša kroz pravilno odvajanje otpada i usvajanje svih onih vrijednosti koje naši Mirko i Mirka promiču.

Za najmlađe su pripremljene bojanke, edukativni materijali i radionice pravilnog odvajanja otpada kroz koje će ih voditi poznate maskote i zaštitni znak Komunalca, a za odrasle smo pripremili brošure i letke sa svim informacijama o sustavu gospodarenja otpadom u Koprivnici kao i mogućnost registracije i prijave za primanje računa elektroničkim putem kojeg će moći ispuniti u sklopu eko radionice.

‘Zelena rješenja’ uvode se u svim segmentima poslovanja Komunalca koji tako prati smjernice i trendove koji promiču održivost, kružno gospodarstvo i zaštitu okoliša, a primanjem e-računa svatko od nas može doprinijeti tim ciljevima.

- Advertisement -

Vidimo se u subotu, 25. studenog, u trgovačkom centru Supernova Koprivnica!

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti