Utorak, 16. srpnja 2024.

Evo gdje od sada možete besplatno surfati u Koprivnici

Brzine pristupa internetu od 30 do 100 Mbps zadovoljit će sve potrebe današnjih aplikacija i pregledavanja beskonačnog sadržaja interneta

- Oglas -

Grad Koprivnica jedan je od gradova koji je dobio i iskoristio vaučer u vrijednosti od 15.000 eura za nabavu i postavu opreme za bežični pristup širokopojasnom internetu, kojeg će besplatno koristi građani u javnim prostorima.

Brzine pristupa internetu od 30 do 100 Mbps zadovoljit će sve potrebe današnjih aplikacija i pregledavanja beskonačnog sadržaja interneta. Pojedina pristupna točka može se u jednom danu koristiti najdulje 12 sati bez prestanka.

Koprivnica se time pridružila velikoj europskoj obitelji WiFi4EU koja omogućuje besplatan pristup internetu po cijeloj Europi.

- Oglas -

Cilj je omogućiti besplatan i automatski pristup svim WiFi4EU pristupnim točkama bez obzira u kojem gradu ili kojoj europskoj državi se nalazili.

– Na priloženoj karti može se vidjeti raširenost mreže, a planirano je i daljnje proširenje. Pristupne točke su dostupne na cijelom Zrinskom trgu, Trgu bana Jelačića, na igralištu kod dvorane Branimir, u Knjižnici i čitaonici Fran Galović, u dvorani kina Velebit, u Domu mladih te na prostoru ispred BicKo stanice preko puta Gimnazije Fran Galović – stoji na internetskim stranicama Grada Koprivnica.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti