Nedjelja, 2. listopada 2022.

Evo koga vodimo na show predstavu ‘Idemo uživo’ u koprivničkom Domoljubu

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom dvije ulaznice osvojio je

Preporučujemo

Zagrebačko hit kazalište Luda Kuća u sklopu svoje proljetne turneje dolazi u Koprivnicu i Križevce.

U četvrtak, 14. travnja, na pozornicu koprivničke dvorane Domoljub penju se Rene Bitorajac i Igor Mešin u sklopu svoje show predstave Idemo uživo, a mi vam darujemo dvije ulaznice za ovu predstavu.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom dvije ulaznice osvojio je:

Ivan Jelak

Čestitamo sretnom dobitniku! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

Ovom prilikom najavljujemo da ćemo u ponedjeljak, 11. travnja, imati još jednu nagradnu igru i podijelit ćemo vam još dvije ulaznice za ovu fenomenalnu predstavu.

Najava predstave Idemo uživo - promo

Inače, ulaznice su u prodaji putem online sustava Entrio.hr i fizički u Ghetaldus optici u Koprivnici.

Ista predstava nakon Koprivnice gostuje u Križevcima, gdje se zbog bolesti glumca prvotni termin odgodio na novi datum, subotu 16. travnja.

Predstava će se u Križevcima održati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma, a ulaznice su u prodaji putem online sustava Entrio.hr i u Art Rock Caffeu.

Igor Mešin i Rene Bitorajac igrali su zajedno u epizodama serija Naša mala klinika, Bitange i princeze i Odmori se, zaslužio si.

Igrali su i u istim filmovima (Rusko meso, Nebo sateliti, Tri muškarca Melite Žganjer, General), zajedno vodili šest sezona Supertalenta i pet sezona showa TLZP, ali nikada nisu zajedno igrali na kazališnim daskama.

Svoje desetogodišnje televizijsko partnerstvo odlučili su okruniti fantastičnim kazališnim projektom.

Možete li zamisliti što nam je ovaj iskusni i dokazani dvojac priredio u kazalištu?

Svega pomalo: i televizije i filma i kazališta i glume i režije i vođenja.

Odlučili su s nama podijeliti sve dobre, ali i one loše strane svojih zanimanja.

- Advertisement -

Najnovije objave