Subota, 4. prosinca 2021.

Evo s kojim igračima je Slaven Belupo započeo pripreme za drugi dio HNL sezone

Slavenaši će veći dio priprema odraditi u Koprivnici, a od 6. do 11. siječnja trenirat će u Medulinu, u Istri

Preporučujemo

Nogometaši Slavena Belupa u nedjelju ujutro startali su s pripremama za proljetni dio aktualne prvoligaške sezone.

Trener Farmaceuta Tomislav Stipić, uoči uvodnog treninga koji je na glavnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek – Apaš trajao 70-ak minuta, pozdravio je svoje igrače govorom u svlačionici te im zaželio sreću i uspjeh u nastavku sezone.

Na raspolaganju je imao 22 igrača. Nedostajali su tek Etoundi i Jeffren koji će se momčadi priključiti ovog tjedna. Pojačanja zasad nije bilo, ali doznajemo da bi na probu trebalo stići nekoliko mladih i talentiranih igrača. Hoće li biti doveden i kakav “kapitalac” tek ostaje za vidjeti.

Igrači koji su okupili na prvom treningu bili su Ivan Filipović, Ivan Čović, Goran Paracki, Matko Zirdum, Franjo Prce, Tomislav Božić, Vinko Soldo, Daiman van Bruggen, Stipe Bačelić Grgić, Bruno Goda, Bruno Bogojević, Frane Maglica, Nemanja Glavčić, Karlo Lulić, Frano Mlinar, Luka Liklin, Bruno Čovo, Lovro Zvonarek, Marin Laušić, Miroslav Iličić, Torles Knoll i Ivan Krstanović.

– Svi smo oslobodili kapacitete za nove izazove i nove zadatke. Ono što je iza nas smo analizirali i zaboravili, a ono što je ispred čini nas znatiželjnima tako da smo najbolje izbalansirani da krenemo uspješno dalje. Dosta je posla pred nama, ali mi mu se veselimo i prionut ćemo mu od prvog dana. Želim ovim putem poželjeti svim ljudima sretnu i uspješnu 2021. godinu – istaknuo je trener Stipić.

Trener Slavena Belupa Tomislav Stipić // Foto: NK Slaven Belupo / Podravski list
Trener Slavena Belupa Tomislav Stipić // Foto: NK Slaven Belupo / Podravski list

Kako je izgledao prvi trening Farmaceuta i cijelu izjavu trenera Stipića pogledajte OVDJE.

Slavenaši će veći dio priprema odraditi u Koprivnici, a od 6. do 11. siječnja trenirat će u Medulinu, u Istri.

U planu su i tri prijateljske utakmice. Drugi dio prvenstva starta 23. siječnja. U sklopu 17. kola HT Prve lige Slaven Belupo će u Puli odmjeriti snage s Istrom 1961.

Podsjetimo, nogometaši koprivničkog kluba jesenski dio prvenstva u Prvoj HNL završili su na šestom mjestu sa 17 osvojenih bodova u 15 odigranih utakmica, uz gol-razliku 19:21.

Najnovije objave