Nedjelja, 25. veljače 2024.

FOTO Djed Mraz posjetio i poklonima razveselio male pacijente koprivničke bolnice

Dolazak Djeda Mraza organiziralo je koprivničko Društvo naša djeca u okviru projekta 'Za osmijeh djeteta u bolnici'

- Oglas -

Omiljeni bradonja u crvenom odijelu ni ove godine nije zaboravio malene pacijente na odjelu pedijatrije koprivničke Opće bolnice.

U posjetu je došao s punom vrećom darova, a osim djece, njegova je posjeta razveselila i liječnice i sestre na odjelu.

Djed Mraz posjetio odjel pedijatrije koprivničke bolnice
Foto: DND Koprivnica

Dolazak Djeda Mraza organiziralo je koprivničko Društvo naša djeca u okviru projekta ‘Za osmijeh djeteta u bolnici’ kojeg podržava Grad Koprivnica, a poklon pakete za djecu pripremile su tvrtke Robin i Dergez.

- Oglas -

“Prije ove lijepe i vesele posjete na pedijatriji je održana i kreativna radionica na kojoj su izrađeni ukrasi za bor, među kojima se posebno ističu kuglice s likom dječaka u bolničkom krevetu. Upravo su se pokraj tog bora neka djeca željela poslikati s Djedom Mrazom”, istaknuli su iz Društva naša djeca.

Djed Mraz posjetio odjel pedijatrije koprivničke bolnice
Foto: DND Koprivnica

Također, osim u bolnici, radionice božićnih ukrasa uz priče i dobru zabavu održane su i u klubu udruge Latice i centru Svitanje, a čijim je korisnicima darovana odjeća i obuća koju su prikupile obitelji dobra srca.

Djed Mraz posjetio odjel pedijatrije koprivničke bolnice
Foto: DND Koprivnica

“Prosinačke aktivnosti DND-a tijekom kojih su volonteri prema tradiciji najviše pažnje posvetili djeci koju život baš ne mazi završile su veselo i opušteno”, poručili su iz DND-a Koprivnica.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti