Četvrtak, 29. veljače 2024.

FOTO Dominik Livaković i Podravka poklonima razveselili članove koprivničke udruge Veliko srce

Osmijeha i dobrog raspoloženja na druženju nije nedostajalo, a okupljeni su se zabavili uz glazbu, ples i druženje s Linom koji je, kao i uvijek, izazvao posebno oduševljenje najmlađih

- Oglas -

Dominik Livaković, novi ambasador Čokolina i Podravka udružili su snage i povodom nadolazećih blagdana razveselili članove sportske udruge za osobe s intelektualnim poteškoćama Veliko srce iz Koprivnice.

Riječ je o 15.000 eura vrijednoj donaciji Čokolino i drugih Podravkinih proizvoda koji će članovima udruge, koji se usprkos poteškoćama s kojima su suočeni i s kojima žive aktivno bave sportom, dati snage tijekom treninga i sportskih natjecanja, poručili su iz Podravke.

Članovi sportske udruge za osobe s intelektualnim poteškoćama Veliko srce
Foto: Podravka

Udruga za osobe s intelektualnim poteškoćama Veliko srce ove je godine obilježila 10 godina rada i jedina je sportska udruga u Koprivničko-križevačkoj županiji koja kontinuirano organizira dnevne sportske aktivnosti.

- Oglas -

Napomenimo kako udruga okuplja preko 70 članova – djece, mladih i odraslih osoba s intelektualnim i drugim teškoćama u razvoju, a u narednim godinama planira svoje aktivnosti proširiti i na druge županije.

Članovi sportske udruge za osobe s intelektualnim poteškoćama Veliko srce
Foto: Podravka

Prilikom predaje donacije organizirano je druženje predstavnika Podravke i članova udruge uz Lino medvjedića i zabavne aktivnosti.

Osmijeha i dobrog raspoloženja na druženju nije nedostajalo, a okupljeni su se zabavili uz glazbu, ples i druženje s Linom koji je, kao i uvijek, izazvao posebno oduševljenje najmlađih.

Također, putem video poruke članovima udruge obratio se i Dominik Livaković.

“Sretan sam što vas u suradnji s Podravkom mogu razveseliti. Pratim vaše aktivnosti, trud i rezultate i jako sam ponosan na vas. Vama i vašim obiteljima želim ugodne blagdane”, poručio je Livaković i izazvao oduševljenje članova.

- Oglas -
Članovi sportske udruge za osobe s intelektualnim poteškoćama Veliko srce
Foto: Podravka

“Zahvaljujemo Podravki i Dominiku Livakoviću koji su prepoznali trud i rad koji svakodnevno ulažemo u sportsko rekreativne aktivnosti s djecom i mladima s teškoćama u razvoju te odraslim osobama s intelektualnim teškoćama. Donacija je došla u pravi trenutak i našim je članovima uljepšala nadolazeće blagdane. Od sada će naša sportska druženja biti još zabavnija i slađa”, izjavila je predsjednica udruge Veliko srce Tamara Telic Zagrajski.

Članovi sportske udruge za osobe s intelektualnim poteškoćama Veliko srce
Foto: Podravka

Direktorica Podravkinog poslovnog programa Žitarice, snack i napitci Vesna Višnić čestitala je svim članovima udruge na rezultatima koje postižu uz posebnu zahvalu trenerima i volonterima.

“Drago nam je što smo u prilici svojim proizvodima, ali i podrškom koju im je iskazao Dominik Livaković kao uspješan profesionalni sportaš podržati rad udruge Veliko srce. Sigurni smo da će uz Čokolino trenirati još bolje, a mi se unaprijed radujemo njihovim novim sportskim uspjesima”, poručila je Vesna Višnić.

Članovi udruge Veliko srce
Foto: Podravka
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti