Ponedjeljak, 15. kolovoza 2022.

FOTO Gradonačelnik Janči s ravnateljem OŠ Đurđevac posjetio učenike u gradskim područnim školama

Nakon kraćeg druženja s učenicima u školskom dvorištu poželjeli su im uspješnu novu školsku godinu te su im poklonili raznobojne pernice, bljeskalice za bicikle, jabuke i četkice za zube

Preporučujemo

Gradonačelnik Hrvoje Janči i ravnatelj Osnovne škole Đurđevac Danijel Domišljanović zajedno su obišli učenike u područnim školama na području Grada Đurđevca, i to u Područnim školama u Mičetincu, Čepelovcu, Budrovcu, Sirovoj i Suhoj Kataleni.

Nakon kraćeg druženja s učenicima u školskom dvorištu poželjeli su im uspješnu novu školsku godinu te su im poklonili raznobojne pernice, bljeskalice za bicikle, jabuke i četkice za zube kako bi im se uljepšao početak školovanja i olakšalo svladavanje školskih obveza.

– I ove smo godine htjeli naše učenike u područnim školama obradovati malim znakom pažnje kako bi im uljepšali njihov boravak u školi. Želim svima puno uspjeha u novoj školskoj godini, a prvašićima da svoje prve dane u školi pamte po lijepim trenucima – napomenuo je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Svi učenici su se zahvalili gradonačelniku i ravnatelju na njihovom dolasku i poklonima, a ovu priliku iskoristili su i za davanje prijedloga što treba poboljšati u školi. Jednoglasan prijedlog u većini je škola bio smanjiti broj sati matematike, a povećati broj sati tjelesnog kako bi se što bolje iskoristili ovi sunčani dani.

- Advertisement -

Najnovije objave