Subota, 26. studenoga 2022.

FOTO Ivanje u Koprivničkom Ivancu uz odličan nogomet, Sokolovčani osvojili turnir

Najboljim igračem turnira proglašen je Marko Kozjak iz Sokola, najbolji strijelac bio je Josip Flanjak iz Sloge, inače njihov vratar, a za najboljeg golmana proglašen je Emanuel Mesar iz Rudara

Preporučujemo

U sklopu proslave Dana Općine i blagdana svetog Ivana Krstitelja u četvrtak je na nogometnom igralištu Dol u Koprivničkom Ivancu održan tradicionalni turnir.

Ovaj put, uz domaćina Slogu, županijskog prvoligaša, nastupili su i županijski trećeligaši Jedinstvo iz Pustakovca i Rudar iz Botinovca te novopečeni županijski drugoligaš Sokol iz Sokolovca.

Momčad Sloge iz Koprivničkog Ivanca
Momčad Sloge iz Koprivničkog Ivanca // Foto: Zvonimir Markač

Utakmice su se igrale po 30 minuta, a unatoč velikoj vrućini igrači su na terenu prezentirali jako dobru igru.

U prvoj polufinalnoj utakmici Rudar je s 5:1 pobijedio Jedinstvo, dok je Sokol sa Slogom odigrao 1:1, ali su Sokolovčani izborili finale nakon lutrije jedanaesterca.

Momčad Rudara iz Botinovca
Momčad Rudara iz Botinovca // Foto: Zvonimir Markač

Treće mjesto pripalo je momčadi Sloge koja je pobijedila Jedinstvo s 4:1, iako su Pustakovčani poveli.

Momčad Jedinstva iz Pustakovca
Momčad Jedinstva iz Pustakovca // Foto: Zvonimir Markač

U dinamičnom finalu nije bilo pogodaka, ali su nakon raspucavanja jedanaesteraca Sokolovčani imali više razloga za zadovoljstvo i zasluženo osvojili nogometni turnir u Koprivničkom Ivancu.

Najboljim igračem turnira proglašen je Marko Kozjak iz Sokola, najbolji strijelac bio je Josip Flanjak iz Sloge, inače njihov vratar, a za najboljeg golmana proglašen je Emanuel Mesar iz Rudara. Nagrade je pobjednicima uručio predsjednik Sloge Branko Slatina uz asistenciju Biljane Bobek Bibe.

Momčad Sokola iz Sokolovca
Momčad Sokola iz Sokolovca // Foto: Zvonimir Markač

Utakmice je pratila brojna publika, a među njima je bio i općinski načelnik Zoran Vrabelj sa svojim zamjenikom Alenom Jančevcom.

Foto: Zvonimir Markač

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti