Četvrtak, 20. lipnja 2024.

FOTO Koprivnički izviđači prvaci Hrvatske u podizanju šatora

Najmlađi su sudjelovali na igrama poletaraca i pčelica, a stariji na izviđačkom olimpijskom višeboju. Natjecali su se u orijentacijskom krosu, paljenju vatre, signalizaciji zastavicama, vezivanju čvorova, a najbolji rezultat postigli su u podizanju šatora

- Oglas -

Članovi Odreda izviđača Kamengrad iz Koprivnice prošlog vikenda obilježili su Dan izviđača sudjelovanjem na 15. zborovanju izviđača Hrvatske u Karlovcu.

Najmlađi su sudjelovali na igrama poletaraca i pčelica, a stariji na izviđačkom olimpijskom višeboju. Natjecali su se u orijentacijskom krosu, paljenju vatre, signalizaciji zastavicama, vezivanju čvorova, a najbolji rezultat postigli su u podizanju šatora.

Obje ekipe Odreda izviđača Kamengrad imale su jednak broj bodova i najbolji rezultat u jakoj konkurenciji od 57 ekipa u dizanju šatora.

- Oglas -

Tijekom zborovanja održan je i Festival vještina koji se sastoji od niza radionica koje provodi Savez izviđača Hrvatske s brojnim partnerima (Civilna zaštita, HGSS, Crveni križ, Zajednica tehničke kulture i drugi).

Osim toga, koprivnički izviđači natjecali su se u izviđačkoj igri scoutball, a nedjelju su iskoristili za posjet Nikola Tesla Experience Centeru, slatkovodnom akvariju Aquatika te druženju s prijateljima.

Kamengradske prvake na koprivničkom kolodvoru dočekali su roditelji i članovi.

Foto: OI Kamengrad

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti