Utorak, 6. lipnja 2023.

FOTO Na Tulumu izvrsnosti nagrađeni najbolji učenici i mentori s koprivničkog područja

Ukupno je dodijeljeno 257 nagrada. Od toga je 168 nagrada pripalo učenicima, 82 mentorima i sedam ravnateljima

Manifestacijom Tulum izvrsnosti Grad Koprivnica tradicionalno na kraju svake školske godine nagrađuje najbolje učenike, mentore i ravnatelje škola s koprivničkog područja.

Zbog još uvijek aktualnih epidemioloških mjera, dodjela izvrsnica učenicima, mentorima i ravnateljima održana je u srijedu u manjem formatu u Galeriji Mijo Kovačić.

Tulum izvrsnosti

Nagrade su u ime škola preuzeli ravnatelji i predstavnici učenika, a uručila im ih je zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

“Iskoristit ću priliku da vam se svima zahvalim na doista višestruko uloženom trudu kojeg ste pokazali oko organiziranja kombinirane nastave i samih priprema učenika za natjecanja u specifičnim uvjetima”, rekla je zamjenica Ostriž te naglasila kako je ova godina za Grad Koprivnicu bila vrlo uspješna po ulaganjima u obrazovnu infrastrukturu.

Tulum izvrsnosti

“Izgrađen je vrtić, nova sportska dvorana kod Osnovne škole Đuro Ester, gradi se Centar izvrsnosti, nova osnovna škola na Podolicama. Sve to je pokazatelj da je ulaganje u obrazovnu infrastrukturu jednako važno kao ulaganje u obrazovanje ljudi”, kazala je Ksenija Ostriž.

Ukupno je dodijeljeno 257 nagrada. Od toga je 168 nagrada pripalo učenicima, 82 mentorima i sedam ravnateljima. Nagrađeni svoje poklon bonove u iznosima od 250, 200 i 150 kuna mogu iskoristiti u Narodnim novinama. Učenici koji su osvojili više nagrada na raznim natjecanjima mogu po odabiru iskoristiti jednu nagradu koja je povoljnija za njega.

Ove godine za Tulum izvrsnosti, Grad Koprivnica je osigurao 50.000 proračunskih kuna s PDV-om.

Tulum izvrsnosti

Krešo Grgac, ravnatelj Osnovne škole Braća Radić obratio se s nekoliko završnih riječi u ime svih nagrađenih.

“Zahvaljujem se Gradu Koprivnici što svake godine prepoznaje najbolje naše učenike i za to primjereno nagradi njih i njihove mentore. Drago nam je da se prate sve naše aktivnosti i nastojanja da učenike pripremimo za nastavak daljnjeg školovanja i iz njih izvučemo ono najbolje, što na kraju i pokazuju na natjecanjima”, rekao je ravnatelj Grgac.

Tulum izvrsnosti

Tulumu izvrsnosti su u ime Grada Koprivnice, uz zamjenicu gradonačelnika Kseniju Ostriž, prisustvovali i pročelnici Ana Mlinarić i Dario Jembrek.

Tulum izvrsnosti

Tulum izvrsnosti

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti