Petak, 19. kolovoza 2022.

FOTO Nogometaši Koprivnice krenuli s pripremama za novu sezonu u kojoj su postavljeni visoki ciljevi

Moj mentalni sklop je takav da želim pobijediti u svakoj utakmici, na svakom treningu. Idemo na sve pobjede, a vidjet ćemo kako će sve to ispasti na kraju, rekao je trener Volf

Preporučujemo

U petak je u poslijepodnevnim satima na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ održan prvi trening prve momčadi Koprivnice, izvijestio je klub na Facebook stranici.

Uoči treninga, igrače i trenere pozdravio je predsjednik kluba Tomislav Zalar.

– Očekujemo borbu za vrh ljestvice Treće nogometne lige – sjever i plasman među prve tri momčadi, kao i osvajanje Kupa Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije. Dolaze nam još dva kvalitetna igrača, a ostatak momčadi popunit ćemo s juniorima – rekao je predsjednik Zalar.

Visoka očekivanja iznio je i trener Goran Volf.

– Moj mentalni sklop je takav da želim pobijediti u svakoj utakmici, na svakom treningu. Idemo na sve pobjede, a vidjet ćemo kako će sve to ispasti na kraju. S igračkim kadrom sam zadovoljan, imamo još neke ideje, nadamo se da ćemo ih i ostvariti. Pred nama je oko pet tjedana priprema, nadam se da ćemo maksimalno spremni dočekati prvo kolo – najavio je trener Volf.

U odnosu na prošlu sezonu, klub su napustili Marko Domović, Dominik Sabol, Josip Salajec, Marko Harači, Mateus Matoničkin, Filip Lovković, Kensuke Enjo, Luka Harambaša, Luka Lončar, Ivan Azenić, Slaven Jarnec, Ivo Anić i trener Marijo Dodik.

U kadru prve momčadi Koprivnice za sljedeću sezonu zasad se nalaze sljedeći igrači: Jasmin Ramaj, Erik Erdelji, Antonio Tumpić, Bojan Tucaković, David Petika, Romano Lisjak, Marko Koren, Mateas Delić, Matija Vuić, Antonio Međurečan, Stjepan Korenika, Nino Brcković, Ivan Delić, Filip Vuić, Marko Radotović, Filip Palčić i Luka Artuković.

Novi igrači su Ramaj, I. Delić, F. Vuić, Lisjak, Koren, Erdelji i Međurečan, a novi je i trener Goran Volf.

Prvu prijateljsku utakmicu Koprivnica će odigrati u subotu, 23. srpnja s Nagykanizsom u Koprivnici, 30. srpnja dogovorena je provjera s Mladosti Komet u Prelogu, 7. kolovoza s Borcem u Imbriovcu te 13. kolovoza s Dinamom iz Predavca u Koprivnici.

FOTO: Facebook NK Koprivnica 

- Advertisement -

Najnovije objave