Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

FOTO Osnovna škola Andrije Palmovića u Rasinji svečano proslavila svoj dan

Kulturno-umjetnički program održan je u novoj školsko-sportskoj dvorani gdje su okupljeni uživali u recitacijama, pjesmi i plesu učenika

Preporučujemo

U srijedu je svečano obilježen Dan škole Andrije Palmovića u Rasinji, a već tradicionalno, obilježavanje je započelo jutarnjom misom u župnoj crkvi Našašća svetog Križa.

Misu je predvodio velečasni Josip Župan s nakanom za sve preminule učenike i djelatnike škole te za pokojnog pjesnika i svećenika Andriju Palmovića.

Misa u župnoj crkvi Našašća svetog Križa
Misa u župnoj crkvi Našašća svetog Križa // Foto: OŠ Andrije Palmovića

Nakon svete mise, učenici su kod rodne kuće Andrije Palmovića položili vijenac i zapalili svijeće, a ravnatelj Krunoslav Belaj održao je kratak govor za sve okupljene.

Rodna kuća Andrije Palmovića
Rodna kuća Andrije Palmovića // Foto: OŠ Andrije Palmovića

Kulturno-umjetnički program održan je u novoj školsko-sportskoj dvorani gdje su okupljeni uživali u recitacijama, pjesmi i plesu učenika.

Učenici OŠ Andrije Palmovića
Učenici OŠ Andrije Palmovića // Foto: OŠ Andrije Plamovića

Uz učenike i djelatnike škole, svečanosti su prisustvovali zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić, pročelnica upravnog odjela za obrazovanje Ana Mušlek, načelnik Općine Rasinja Danimir Kolman, predsjednik Gradskog vijeća Grada Koprivnica Ivan Pal, predsjednik Općinskog vijeća Zvonimir Fajfarić, članovi školskog odbora te roditelji, bake i djedovi.

Proslava Dana škole Andrije Palmovića u Rasinji
Proslava Dana škole Andrije Palmovića u Rasinji // Foto: OŠ Andrije Palmovića
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti