Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

NAGRADNJAČA Evo koga vodimo u šarenu koprivničku PalačinKiCu na ukusne palačinke

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagrade su osvojili:

Preporučujemo

Koprivnička PalačinKiCa u samom središtu grada, u poslovno-stambenoj zgradi Martinovki na adresi Ivana Generalića 3, u kratko je vrijeme postala omiljena destinacija svih generacija, a ponajviše najmlađih.

Ništa čudno jer PalačinKiCa svojim gostima nudi velik izbor slatkih, pohanih i slanih palačinki. Moguće je složiti vlastite kombinacije palačinki ili odabrati neki od ponuđenih prijedloga koje su za vas ondje osmislili. Uz palačinke, nude i bogatu ponudu pića, kao što su razni sokovi, kave, pive, gin tonic, slatka pjenušava vina i ostalo.

U povodu šestog rođendana portala Klikaj.hr koprivnička PalačinKiCa daruje naše čitatelje s ukusnim palačinkama s dodacima po želji. Dijelimo dvije nagrade, a svaka vrijedi za dvije osobe.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagrade su osvojili:

Monika Lacković i Marija Čokonaj

Čestitamo sretnim dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

__________________________________

Radno vrijeme PalačinKice je svakog dana od 15 do 21 sat.

Ljubitelji palačinki mogu uživati u šarenom objektu ili za toplijih dana na terasi, a za najmlađe unutar objekta se nalazi maketa s prugom i vlakićem te razne slikovnice i bojanke. Također, u PalačinKiCi je moguće i proslaviti rođendan ili neku drugu prigodu.

Ako vam se ne izlazi iz kuće, PalačinKiCa nudi i dostavu putem Wolt i Glovo aplikacije koji vam omogućavaju da uz par klikova na vašu adresu dođu sočne i svježe palačinke.

Više o PalačinKiCi možete saznati i na njihovoj Facebook stranici te Instagramu i TikToku, a kontaktirate ih možete i na broj mobitela: 099/255-22-09.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti